Dušínovo přednáška:Armenia
Moderátor: Moderátoři
Re: Dušínovo přednáška:Armenia
No pokud nebude Ararat, budu pít vaše regionální Koutské
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Takže chci poděkovat Dušínovi a Marťasovin za jejich výkon.Hoši děkuju.Jinak bylo narváno a byla největší účast ze všech mnou pořádaných přednášek.Poté následovala after párty a přesun do místní vinárny U Jimmyho.Znalci vědí...
Jinak jsem myslel že nejvzdálenější účastník přijel z Plzně(jako jediný Ladou), pak jsem zjistil že tam byl i borec z Votic(přijel na motocyklu a ráno hurá na Elefanty) a nakonec sem se musel popasovat s partičkou co přijela z Bystřice pod Perštejnem- no klobouk dolu.
Tak zase na srazu, nebo někdy dřív.
Mušketýr
Jinak jsem myslel že nejvzdálenější účastník přijel z Plzně(jako jediný Ladou), pak jsem zjistil že tam byl i borec z Votic(přijel na motocyklu a ráno hurá na Elefanty) a nakonec sem se musel popasovat s partičkou co přijela z Bystřice pod Perštejnem- no klobouk dolu.
Tak zase na srazu, nebo někdy dřív.
Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Vše se povedlo, after párty byla náročná
Jinak včera jsem byl na přednášce jak jsem říkal - Na Jawách po 50. rovnoběžce kolem světa
U nás v hospůdce, také super akce, nádherné fotky...
http://offroad.h2omaniaks.com/
Jinak včera jsem byl na přednášce jak jsem říkal - Na Jawách po 50. rovnoběžce kolem světa
U nás v hospůdce, také super akce, nádherné fotky...
http://offroad.h2omaniaks.com/
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Koutský pivo zásadně schvaluju, to je moje nejoblíbenější Regionální z Domažlicka. Jak ho v mej domovskej hospodě mají na čepu, nepíju nic jinýho!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Koutský bylo super ale kámen úrazu byl Dudák 11....Ráno raníčko bylo krušné ale obhlídka latifundií mne celkem probrala.Jenom cestou domů jsem se modlil,abych nepotkal zástupce zákona.Akcička super,jen jsem měl z tý spousty lidí strach a dostal jsem trému,kteoru jsem musel zahánět pivem....
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)