cca stejně tolik jako vozy stejné kubatury a výkonu od jiných značek .valda1971 píše:... Navíc na ruské auto, které "žere jak..."
Ale je to rus - tak musí žrát jak ... . To je věc, která je obecně zažitá a nezměníš to. L.
Moderátor: Moderátoři
cca stejně tolik jako vozy stejné kubatury a výkonu od jiných značek .valda1971 píše:... Navíc na ruské auto, které "žere jak..."
Ó Díky ...Mičun píše:Valda má stejně asi nejhezčí Prioru v ČSSR! Myslím vzhledově, aby ste mi hned nevpálili, že prd najezdí... Pěkné...
To je silná stránka jedinečných vozů! Já měl dnes zase nejhezčí 2105 mezi Lužnou a Ústím nad Labem. Cestu na sněhu jsem si docela užil.Mičun píše:Valda má stejně asi nejhezčí Prioru v ČSSR! Myslím vzhledově, aby ste mi hned nevpálili, že prd najezdí... Pěkné...
Tys mne Majo pobavil Aspoň je nějaká sranda (jinak tam nejsou čárky, ale tečky oddělující celé tisíce )Majo píše:kua, asi prestanem pit, ta ciarka ma tam zmiatla, rozmyslal som ako sa da za rok nazazdit 5,38km(slovom pat cela tridstatosem) s jednym a 6,37(slovom sest cela stridstatsedem) s druhym autom Uz som isiel pisat nieco v style "Ty tie auta fakt vyuzijes"