Pomoc s přepisem auta
Moderátor: Moderátoři
Re: Pomoc s přepisem auta
Ja take volim vyssi limit pojistnych plneni. Ono staci zpusobit prevraceni cisterny s cehmikalii, ktera vytece do pole a to mate dekontaminaci pudy atd a to jsou docela cechy . Na nejake extra sluzby, jako zaruceni mobility pri poskozeni zigula zviretem kaslu, ale vzdy jdu po vyssich castkach u pojistneho plneni a vzdy delam nejrozumnejsi mozne pojisteni osob ve vozidle.
VAZ 2104 1.3 1989
Já mám 100/100, odtah do 500 km zdarma a pojištění všech cestujících za 390 Kč/rok
Z povinného ručení viníka se v případě nehody platí poškozenému taky jeho zdravotní výlohy - jeho léčení následků nehody nejde z jeho zdravoního pojištění, jak by člověk čekal. Takže vyšší limit plnění má smysl hlavně kvůli tomuto. Nedejbože někomu u nehody způsobit doživotní následky ... a to je raz dva, stačí srazit cyklistu ... i Matizem.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Tak jsem to dnes uzavřel. Tedy to povinné ručení. Je psané na mě, majitelem vozu je děda a provozovatelem zatím taky. Příští týden to chceme předělat na provozovatele moji přítelkyni. Bude to sice trochu legislativní gulášek, ale to mi je tak nějak úplně jedno.
Nakonec jsem se nechal ukecat na 70/70, neboť rozdíl ceny ročního pojistného oproti základním 35/35 byl zanedbatelný, a sice 26 Kč. Zaplatil jsem na rok 1008 Kč rovných.
Nakonec jsem se nechal ukecat na 70/70, neboť rozdíl ceny ročního pojistného oproti základním 35/35 byl zanedbatelný, a sice 26 Kč. Zaplatil jsem na rok 1008 Kč rovných.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Takže věc se má takto:
Dnes byla moje přítelkyně s jejím otcem na úřadě, aby přepsali auto na nového provozovatele.
Vlastníkem zůstal děda, provozovatelem moje přítelkyně. Na základě této žádosti PLATILI eko poplatek v plné výši, čili 3000 Kč, k tomu přepis a evidenční kontrolu.
Takže je blbost, že se EKO neplatí!!!!!
Jsem z toho pořádně nasranej, protože kdybych tohle věděl, mohlo se auto přepsat na přítelkyni zcela, ne jen provozovatele. Vyšlo by to naprosto nastejno.
Dnes byla moje přítelkyně s jejím otcem na úřadě, aby přepsali auto na nového provozovatele.
Vlastníkem zůstal děda, provozovatelem moje přítelkyně. Na základě této žádosti PLATILI eko poplatek v plné výši, čili 3000 Kč, k tomu přepis a evidenční kontrolu.
Takže je blbost, že se EKO neplatí!!!!!
Jsem z toho pořádně nasranej, protože kdybych tohle věděl, mohlo se auto přepsat na přítelkyni zcela, ne jen provozovatele. Vyšlo by to naprosto nastejno.
To jsou mi nějaké novoty. Buď změna v zákoně, nebo si v tom dělají co chtějí. Mě bylo v prosinci řečeno, přímo u okýnka na registru, že změna provozovatele se provede poplatkem 50kč a šmitec, nicméně že neví jak to bude po novém roce.
Jojo, není nad to si informace prvně zjistit přímo na daném registru vozidel... co registr, to jiné informace.
Jojo, není nad to si informace prvně zjistit přímo na daném registru vozidel... co registr, to jiné informace.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Mi jebne. Tomu eko poplatku jsem se chtěl za každou cenu vyhnout.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A nestačilo prostě říct něco ve stylu: ,,Tak to teda ne, zůstane to holt jako doteď" a nechat to bejt, když je to v rodině? Za takový situace asi nejschůdnější, podle mýho vidění.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Já u toho nebyl!!! Mně volala přítelkyně až poté, co to spáchali.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ach tak.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ono asi jak kde...aspoň ve Vyškově když jsem přihlašoval auto s ekozlodějnou, tak baba mrkla na tp a zeptala se zda si sem vědom EKO poplatku a když jsem ji řekl, že ano tak teprve něco vůbec začla dělat
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
V Trutnově naprosto stejný postup.Tommel píše:Ono asi jak kde...aspoň ve Vyškově když jsem přihlašoval auto s ekozlodějnou, tak baba mrkla na tp a zeptala se zda si sem vědom EKO poplatku a když jsem ji řekl, že ano tak teprve něco vůbec začla dělat
Asi jim tam lidí nadávají a naříkají. Skoro bába jakoby slovy vyjadřovala politování.
Dodge Avenger 2.0 VVT
Jak jsem psal...
Na stejném úřadě, ale různé úřednice. Jedna provedla v rámci přepisu, druhá chtěla deset tisíc
Na stejném úřadě, ale různé úřednice. Jedna provedla v rámci přepisu, druhá chtěla deset tisíc
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside