Ebay
Moderátor: Moderátoři
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ebay
Ak si chces spravit aky taky obraz o tom, ci kupit alebo nie mozes si precitat komentare, niekedy sa tam nieco dozvies, inak sa musis rozhodnut sam. Ali je cista Cina, z USA ti sotva niekto nieco posle bez postovneho. Okrem Ali su dalsie cinske obchody Focalprice, DX,Fobuy, Newfrog, goodluckbuy, fasttech a kopa dalsich. Niekedy, ked chces kupit nieco drahsie a z ciny by hrozilo clo a dph je dobra cina co dodava z EU, akurat je tam podmienka, ze musis objednat za min 30 dolacov napr http://eud.dx.com/ U lacnej elektroniky od cinanov je vzdy riziko, ze dostanes nejaky smejd,ale pri tych cenach je to v podstate sranda. Ja som kupoval nejake LEDziarovky, baterky, puzdra na mobil, folie na mobil, vacsinou bolo vsetko ok a ked nie treba reklamovat, vacsinou sa da zjednat vratenie nejakej ciastky....
Roman
-
- Kontaktovat uživatele:
A ali je dobrá stránka ? To i když z té stránky objednám,tak budu muset platit clo?Se ptám ,protože jsem ještě nic z ciziny neobjednával. Z USA vím ,že se platí clo. Edit: teď jsem četl ,že nad 150 euro se platí clo. No radši si o tom něco přečtu,protože jsem opravdu nic ještě nekupoval,tak proto nevím jak je to s tím clem. Na Ali stránce je takových věcí a kor mne udivují ty ceny jak jsou nízké.
Teď koukám na paymen a paypal tam není
Zase edituji,ale snad nevadí . http://seopizza.cz/dovoz-zbozi-z-ciny-p ... press-com/ Dole píše jeden,že koupil věc za 2000 a potom za 7000 z ali a neplatil clo.
No jsem do toho zažraný jak blázen.Jsem našel koženou bundu za 700kč a u nás stojí 3000,ale záleží zase jaká to bude kvalita ,asi to nebude ta samá jako u nás v Cáčku. Mám dilema prostě.Hlavně teď jsem zaražen,že tam není platba přes paypal.Budu to muset pořádně očíhnout.
Teď koukám na paymen a paypal tam není
Zase edituji,ale snad nevadí . http://seopizza.cz/dovoz-zbozi-z-ciny-p ... press-com/ Dole píše jeden,že koupil věc za 2000 a potom za 7000 z ali a neplatil clo.
No jsem do toho zažraný jak blázen.Jsem našel koženou bundu za 700kč a u nás stojí 3000,ale záleží zase jaká to bude kvalita ,asi to nebude ta samá jako u nás v Cáčku. Mám dilema prostě.Hlavně teď jsem zaražen,že tam není platba přes paypal.Budu to muset pořádně očíhnout.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Aliexpress nie je jeden obchodnik, je to stranka na ktorej najdes tisic cinskych obchodov (mimochodom nedavno bol v spravach sot o zakladatelovi aliexpressu - skaredy cinan, ktory zarobil niekolko desiatok miliard dolarov). U vacsiny obchodnikov z ali sa cez paypal platit neda. Ja platim normalne kartou, problem som nemal, ale to si musi uvazit kazdy sam. Co sa cla a dph tyka - zakony si nejake precitaj a ak chces kupovat drahsie veci, musis s tym ratat, su veci, ktore prejdu bez problemu ( cinania su ochotni na obalke deklarovat nizsiu cenu ako si v skutocnosti zaplatil), ale to neznamena, ze ak sa colnici rozhodnu, ze clo nezaplatis. A este si daj pozor na kupu lacnych "znackovych" veci - na to mozu colnici reagovat ako na pokus o podvod ci ako to definuju a su mozu byt za to pokuty. Bez cla sa da obchodovat v ramci EU....Ale kupa je vzdy ako sa hovori "kupujes tak trochu macku v mechu". Tiez niekedy si zmyslia, ze musis zaplatit dph, to ta skasiruju rovno na poste a este si zauctuju 100kc za sprostredkovanie.
Roman
Zaplatíš kartou, je to v poho. Koukej se na poštovný, ty ladahodiny mají free shipping, za 11 dolarů až domu, to je paráda. Kamarádi tam odtud mají mobily (THL) a spokojenost už druhym rokem, za pár tisíc, tady stojej několikrát tolik. Samozřejmě, všechno neni super, ale stačí přemýšlet. Co se cla týče, tak buď ti to dodatečně doclej, když to přijde na hranice (ozvou se a pošlou složenku), nebo ne. Ale těch pár korun navíc už nikomu neublíží.
Ještě www.dx.com
2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
R. Scenic 2005 1.6 16V
Ajo, reagoval jsem na příspěvek Žigula01 na str. 1., nevšiml jsem si druhé stránky
2103 1.5. r.v.1977
R. Scenic 2005 1.6 16V
R. Scenic 2005 1.6 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád mi napsal o stránce aliexpressu tohle:čus, pozor nato! většinou zboží nepřijde, je to 50 na 50.
Tak fakt nechápu,kupoval tam někdo dost věcí na tom aliexpressu?
Tak fakt nechápu,kupoval tam někdo dost věcí na tom aliexpressu?
lada 21044 1700i
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Osobna skusenost s Ali: pri kazdej dodavke mas urcity cas dokedy mozes reklamovat - ci uz nedodanie, alebo spatny vyrobok. Ja som objednaval cca 20x, raz neprisla baterka do ericsona v termine, reklamoval som, poslali bezplatne druhu a nakoniec asi tyzden po termine prisla povodna, takze som mal dve za cenu jednej. Druhu reklamaciu som mal taku, ze som objednal 4 led kontrolky, prisli dve a dve rozne, po reklamacii (poslal som fotku kontroliek) mi vratili za dve peniaze. A pritom to bola suma asi 89 centov. Rad by som videl niekoho v Cr alebo Sr, ze sa s tebou bude bavit o takej reklamacii. A ako som v nejakom prispevku vyssie pisal, syn si objednal blesk za 79 dolacov, prisiel a nefungoval, cinan si ho vypytal naspat, ale hned po odoslani poslal novy a postovne z Cr do Ciny vratil na ucet. Teda ja kupujem u nich prkotiny tak do 10 dolarov, ale musim povedat, ze cinania su ovela lepsi obchodnici ako tu u nas. Samozrejme, ked si idem nieco kupit vyberam si obchodnika, ktory ma co najvyssie hodnotenie... Takze ja mam s ali (a aj s ostatnymi cinskymi e-shopmi) velmi slusne skusenosti...
P.S. u vacsiny obchodnikov sa da za maly poplatok poslat zasielku s cislom (Tracking Number), ktore ti umozni sledovat, kde sa zasielka nachadza. Osobne si myslim, ze ked zasielka nepride, tak sa strati tu. Posledne mi posta tu v Cechach vobec neoznamila, ze mam na poste balik ( a to som vacsinou casu doma ja, alebo manzelka, takze je dost nepravdepodobne, ze by ma balikar nezastihol) ale vdaka sledovaniu zasielky som sa na nete docital, ze zasielka je ulozena na poste. A podla toho co vidavam na poste nie je to ojedinely pripad...
P.S. u vacsiny obchodnikov sa da za maly poplatok poslat zasielku s cislom (Tracking Number), ktore ti umozni sledovat, kde sa zasielka nachadza. Osobne si myslim, ze ked zasielka nepride, tak sa strati tu. Posledne mi posta tu v Cechach vobec neoznamila, ze mam na poste balik ( a to som vacsinou casu doma ja, alebo manzelka, takze je dost nepravdepodobne, ze by ma balikar nezastihol) ale vdaka sledovaniu zasielky som sa na nete docital, ze zasielka je ulozena na poste. A podla toho co vidavam na poste nie je to ojedinely pripad...
Roman
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Len tak pre zabavu. Pozrite sa ake auto pouzil cinan v popise "Car HUD Vehicle-mounted Head Up Display " Skoda,ze nema OBDII
http://www.aliexpress.com/item/Universa ... 79580.html
http://www.aliexpress.com/item/Universa ... 79580.html
Roman
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tutu fotku použila asi před třema lety jedna klatovská firma jako péefko To nakupování z Číny musí bejt docela fajn, za pár šupů samý zajímavý věci, kolega tam brouzdá docela dost a je spokojenej. U jednoho zdroje mu bouchnul kondík, tak to jenom nafotil a prachy zpátky, kondík si přepájel a je to Asi se tam docela snaží, občas mam hejble do toho jít taky, ale jsem línej poshánět zásadní informace
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
No dočetl jsem se před chvílí ,že do 2-3 dnů by se tam měly přičíst.Včera jsem je tam poslal ráno.A z aliexpressu taky vyzkouším objednat a jsem velice zvědavý,jestli to zboží přijde.
Jelen: Tak přeji aby ti to hlavně přišlo!
Jelen: Tak přeji aby ti to hlavně přišlo!
lada 21044 1700i
Objednal jsem si za dvě kila nádobíčko na mosina http://www.aliexpress.com/item/Mosin-Na ... 75275.html mám tam odtud už i SD kartu a paráda. Až padne dolar, ještě objednám nějaký kraviny, ale teď, jak padá koruna, se to přestává vyplácet.