Zimní sraz
Moderátor: Moderátoři
Re: Zimní sraz
SLIBUJI CO JSEM SLÍBIL, ODVOLÁVÁM CO JSEM ODVOLAL, na hory se jede o týden později....Raduz píše:Crocodile píše:a) 24.-25.1.
b)31.1.-1.2.
c)7.-8.2.TAK U MĚ ZMĚNARaduz píše:a) volno
b) dělám
c) volno
c) ODVÁŽÍM POTOMKA NA HORY
®; Člen LKCS
ja mysli, ze bude lepsi to cele presunout na letoRaduz píše:SLIBUJI CO JSEM SLÍBIL, ODVOLÁVÁM CO JSEM ODVOLAL, na hory se jede o týden později....Raduz píše:Crocodile píše:a) 24.-25.1.
b)31.1.-1.2.
c)7.-8.2.TAK U MĚ ZMĚNARaduz píše:a) volno
b) dělám
c) volno
c) ODVÁŽÍM POTOMKA NA HORY
VAZ 2104 1.3 1989
....čím dřív tím líp, páč s přibývajícím věkem to s tou hlavou bude horší a horší....
®; Člen LKCS
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Na adresu Pekařova se musím zastat. Myšák (provozovatel) nemá penzion volný každý víkend .
A nalezení tohoto data a skloubení je s patřičným počtem návštěvníků také nebylo zcela jednoduché.
Navíc v mém věku budu radši za slečinku ... záda, ledviny a jiné orgány už nemají zimu tak rády jako v mladém věku, kdy jsem mohl spát ve sněhu naboso.
L.
A nalezení tohoto data a skloubení je s patřičným počtem návštěvníků také nebylo zcela jednoduché.
Navíc v mém věku budu radši za slečinku ... záda, ledviny a jiné orgány už nemají zimu tak rády jako v mladém věku, kdy jsem mohl spát ve sněhu naboso.
L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Co naděláme no,stane se.Letos doufám už v JZD nebudeme okusovat zmrzlý pivo
Každej drsňák si s sebou vezme ponorný vařičVoda píše:Co naděláme no,stane se.Letos doufám už v JZD nebudeme okusovat zmrzlý pivo
Ta bečka byl nešťastný nápad ,letos beru vodku a pojedu v duchu tvrdé linie,aspoň nebudu muset v té zimě tolik ch..t jako po pivu
Na ráno si každý ulomí kousek guláše
Na ráno si každý ulomí kousek guláše
- Crocodile
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, takhle jen odradíte lidi kteří na srazu ještě nebyli Zas tak krutý to tam nebude, krumpáč na porcování guláše tam bude
Jak to uděláme s pivem či jiným pitím?
Jak to uděláme s pivem či jiným pitím?
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
plus 1
třicítka by se asi vypila/doPETkovala,ale jestli zase padne mráz.....a chce se vám s tím tahat?
Za sebe dovezu/jsem pro vódočku a nějaký piva,kdyby někomu chybělo
třicítka by se asi vypila/doPETkovala,ale jestli zase padne mráz.....a chce se vám s tím tahat?
Za sebe dovezu/jsem pro vódočku a nějaký piva,kdyby někomu chybělo
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslim, že pivo Richard má na tutu akci monopol, že jo, Vašku? Hele, na to, že pivo ve vytápěný místnosti bylo podchlazený, se ho vypilo dost Tvrdej chlast byl i minule, já jsem byl s pitným režimem spokojenej, dle mě neni třeba měnit.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Takže povezeme domů pivo po kýblech
Veverko, nikdo tě pít pivo nenutí a nikdo ti ho ani cpát nebude. Já sám za sebe jsem pro bečku, ale po loňských zkušenostech na velkou můžete rovnou zapomenout. Kdo pivo chtít nebude, pít ho nemusí. Ono totiž na foru dlouhosáhle psát o tom, jak budu celej den pít tvrdý, je jedna věc ... ale chci vás vidět, jak dlouho to s flaškou tvrdýho vydržíte. Mě prostě tyhle bezduchý řeči štvou. Jako sranda dobrý, ale všechno má svý meze. Jasně, loni jsem byl naštvaný, že se pivo nevypilo ... všichni víme proč (slíbená účast nedorazila). Ale pít proto lahváče? To snad ne...
Prosím všechny, co budou chtít pít pívo, nechť se přihlásí. Bečku zajistím, zálohu zaplatím, dovezu - pořád lepší, než se tahat s lahváčema.
Láďo, letos bych to na Richarda neviděl. Na podzim jsem ho měl cca 2x a přišel mi takovej divnej, s vocasem. Načež jsem to slyšel i od ostatních lidí. Nevím co tam provádí, zda změnili recepturu či co, každopádně vokoštovat (prověřit) ho do tý doby asi nestihnu. Proto bych navrhoval vzít pivo z Měšťanského pivovaru v Poličce, přesněji Otakara (Polička Otakar 11°).
Luďku, co se týká termínu Pekařova, mrzí mne jen, že se plánují souběžně dvě akce a domluva se rovná nule. Stačilo tu napsat "chystá se Pekařov, předpokládané datum ..." a bylo. Ale chápu, že toto téma nebylo sledováno a že to prostě opět vyšlo tak blbě. Holt nic nenaděláme ... leda termín zimního srazu posunout na ad) c , když Radůz v tom termínu nakonec může.
Prosím všechny, co budou chtít pít pívo, nechť se přihlásí. Bečku zajistím, zálohu zaplatím, dovezu - pořád lepší, než se tahat s lahváčema.
Láďo, letos bych to na Richarda neviděl. Na podzim jsem ho měl cca 2x a přišel mi takovej divnej, s vocasem. Načež jsem to slyšel i od ostatních lidí. Nevím co tam provádí, zda změnili recepturu či co, každopádně vokoštovat (prověřit) ho do tý doby asi nestihnu. Proto bych navrhoval vzít pivo z Měšťanského pivovaru v Poličce, přesněji Otakara (Polička Otakar 11°).
Luďku, co se týká termínu Pekařova, mrzí mne jen, že se plánují souběžně dvě akce a domluva se rovná nule. Stačilo tu napsat "chystá se Pekařov, předpokládané datum ..." a bylo. Ale chápu, že toto téma nebylo sledováno a že to prostě opět vyšlo tak blbě. Holt nic nenaděláme ... leda termín zimního srazu posunout na ad) c , když Radůz v tom termínu nakonec může.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/