Sice jsem nechtěl moc referovat o sobotním závodě, ale na časté dotazy musím tedy reagovat.
Celkový výsledek vypadá pozitivně, pohár za druhé místo cca 35 cm vysoký je super. Ale ten zbytek.
Už při příjezdu na kraji depa čekal traktor který nás dotáhl na místo stání, tolik bláta tam bylo, ale nevadilo
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
. Trať skoro nesjízdná, a po půl kole tréningu jsem zajel do depa kvůli neprůhlednému oknu od bláta. Bez ostřikovačů to fakt nejde. Po očištění okna jsem jel tréning zopakovat a už jsem se vyhýbal kalužím a blátu. Takže šolichačka. Strategie byla taková, start z první řady - ujet a nepustit. Start z dalších řad - počkat až všichni odjedou a nějak to přežít do cíle
. Ještě se mi nikdy nedostalo takového potlesku po dvou rozjížďkách jako tady. Bojoval jsem s favoritem a peugeotem o umístění v rozjížďkách. Lidem se asi nejvíc líbí projíždění zatáček bez brzd a pořádným bokem
. Jasně že mě nikdo nepředjel, když byl blízko u mě najel jsem do hlubokého a nahodil ho asi tak kolečkem bahna, když chtěl předjet v zatáčce tak jsem zase nenechal místo ani vevnitř ani venku. Jízda bokem a kombíkem má prostě někdy své výhody. Bohužel ve finále mě potkala debilní závada. Začala téct vodní pumpa. Voda tekla na větrák chladiče a ten mi zalil rozdělovač vodou. Takže jízda 2-3 válce nebyla nic moc. Občas jsem i stál. Takže propadák a ostuda být druhý ze dvou
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
. Jinak krásný závod, blátíčko žigulu fakt šlo. V neděli jsem strávil přes hodinu na vabce a asi mě tam příště už nepustí. 2 kolečka bláta a ucpaný odpad je naštval.