kličky přilepené na sklo
Moderátor: Moderátoři
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
tak sice tam padlo že okýnko je dobrý pomocník při odvětrávání,ale je to taky dobrý pomocník jak vniknout do auta...myslím,že i kvůli tomu se to přestalo vyrábět...jinak mě by spíš zajímalo jak se to okýnko vymění...já se snažil,ale nějak se to nepovedlo,nakonec jsem to jen roznejtoval a vyměnil jen sklo...a zasejc mi nějaká kurva vylomila kličku bohužel tentohráte i s kouskem skla...asi si to předělám stejně jako to maj 05 07 ale nevím jak na to
Pokud chces vymenit jen ten trojuhelnik, co se otaci (sklo v chromovym ramecku), tak staci odstranit ten nejt a pak to cely vytahnout smerem vzhuru. Jestli to chces vymenit komplet i s tim ramem ve dverich. Musis odsroubovat (tusim) dva sroubky, kterejma je ram okynka pridelanej v ramu dveri. Potom das stahovaci okynko uplne do spodni polohy, vemes za tu cast ramu, ktera oddeluje ten trojuhelnik od stahovaciho okynka a tahem smerem dozadu to vyndas. Jo a jeste pred tim musis dat pryc horni sametku a vlastne budes muset i vyndat vypln dveri a odstranit pravou kolejnicku, ve ktery jezdi sklo. Ta je totiz pridelana na ramu toho okynka. Takhle nejak jsem to delal. Melo by to fungovat.Tomáš píše:jinak mě by spíš zajímalo jak se to okýnko vymění...já se snažil,ale nějak se to nepovedlo,nakonec jsem to jen roznejtoval a vyměnil jen sklo...a zasejc mi nějaká kurva vylomila kličku bohužel tentohráte i s kouskem skla
Kdyz tak procitam ladaforum, napada me otazka, kolikrat uz Ti to auto vykradli? To musi bejt fakt neskutecny svine. To uz nezbejva nez na to auto porad koukat z okna a po takovejch kurvach hned strilet. (Omlouvam se za nektery vyrazy, ale nekdy to jinak nejde.)
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Brandy píše:Pokud chces vymenit jen ten trojuhelnik, co se otaci (sklo v chromovym ramecku), tak staci odstranit ten nejt a pak to cely vytahnout smerem vzhuru. Jestli to chces vymenit komplet i s tim ramem ve dverich. Musis odsroubovat (tusim) dva sroubky, kterejma je ram okynka pridelanej v ramu dveri. Potom das stahovaci okynko uplne do spodni polohy, vemes za tu cast ramu, ktera oddeluje ten trojuhelnik od stahovaciho okynka a tahem smerem dozadu to vyndas. Jo a jeste pred tim musis dat pryc horni sametku a vlastne budes muset i vyndat vypln dveri a odstranit pravou kolejnicku, ve ktery jezdi sklo. Ta je totiz pridelana na ramu toho okynka. Takhle nejak jsem to delal. Melo by to fungovat.Tomáš píše:jinak mě by spíš zajímalo jak se to okýnko vymění...já se snažil,ale nějak se to nepovedlo,nakonec jsem to jen roznejtoval a vyměnil jen sklo...a zasejc mi nějaká kurva vylomila kličku bohužel tentohráte i s kouskem skla
Kdyz tak procitam ladaforum, napada me otazka, kolikrat uz Ti to auto vykradli? To musi bejt fakt neskutecny svine. To uz nezbejva nez na to auto porad koukat z okna a po takovejch kurvach hned strilet. (Omlouvam se za nektery vyrazy, ale nekdy to jinak nejde.)
v autě byl někdo celkem 2X poprvé sem přešel o vše kromě volatu a sedadel..jinak bylo vše v řiti..když říkám vše tak myslím úplně vše co se dá nějak demontovat...to mě vysklili to okýnko...po druhé když jsem okýnko dal nový tak už to nevysklil ale jen ulomil kličku i s kouskem okýnka..teď tam není nic..už totiž není co ukract...no a to nepočítám že mi to někdo navalil..to se stát může a pak mi ulomil někdo přední chromový mlhovky
To uz snad musi nekdo delat schvalne. To je neskutecny.Tomáš píše:v autě byl někdo celkem 2X poprvé sem přešel o vše kromě volatu a sedadel..jinak bylo vše v řiti..když říkám vše tak myslím úplně vše co se dá nějak demontovat...to mě vysklili to okýnko...po druhé když jsem okýnko dal nový tak už to nevysklil ale jen ulomil kličku i s kouskem okýnka..teď tam není nic..už totiž není co ukract...no a to nepočítám že mi to někdo navalil..to se stát může a pak mi ulomil někdo přední chromový mlhovky
-
- Kontaktovat uživatele:
taky už mi čekaj skla ve sklepě.. jeto docela jednoduchý.. vytáhneš původní dáš noví a butto si seženeš 05/07 trojůhelníčky se zrcátkama a nebo si je doděláš a dáš nějaký jiný zrcátka.. jedinej zádrhel je myslim v kladkách.. ale jelikož plánuju elektriku do oken, tak mě to nepálí..Tomáš píše:asi si to předělám stejně jako to maj 05 07 ale nevím jak na to
No ja nevim. Ty vetraci okynka patri k vecem, ktery delaji zigula zigulem (samozrejme plati pro typy, co je maji). Rekl bych, ze kdyz se nekdo bude chtit dostat do auta, tak se tam dostane. To, ze majitel zrusi ty okynka, ve vloupani nikomu nezabrani.
vloupání
jedna možnost tady ještě je, ubytovat v autě ostrýho psa, pak , myslím, že je po vloupačkách ale pozor na nepřiměřenou ochranu majetku, aby od vás lump nedostával do konce svého života náhradu za trvalé následky
tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vloupání
a kdo po něm bude uklízet ty hromádky??:.stav píše:jedna možnost tady ještě je, ubytovat v autě ostrýho psa, pak , myslím, že je po vloupačkách :
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
no to je pravda,ale to větší okýnko de hůř rozbít a nejde u něj vyloupnout klička..takže to je těžšíBrandy píše:No ja nevim. Ty vetraci okynka patri k vecem, ktery delaji zigula zigulem (samozrejme plati pro typy, co je maji). Rekl bych, ze kdyz se nekdo bude chtit dostat do auta, tak se tam dostane. To, ze majitel zrusi ty okynka, ve vloupani nikomu nezabrani.
normální pes gaučový vydrží v pohodě přes noc na gauči bez hromádek, tak proč by nevydržel v autě, že? nebo se naučí otvírat a zavírat dveře, na tom nic neníLittle Red Riding Hood píše:a kdo po něm bude uklízet ty hromádky??:.stav píše:jedna možnost tady ještě je, ubytovat v autě ostrýho psa, pak , myslím, že je po vloupačkách :
tel : 608048480
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo gaučový pes.. dobrej název pro domácího miláčka..stav píše: normální pes gaučový
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Cihla je cihla - koukám, jak se běžně otvíraj favority v Plzni. Neřeší to nicTomáš píše:no to je pravda,ale to větší okýnko de hůř rozbít a nejde u něj vyloupnout klička..takže to je těžšíBrandy píše:No ja nevim. Ty vetraci okynka patri k vecem, ktery delaji zigula zigulem (samozrejme plati pro typy, co je maji). Rekl bych, ze kdyz se nekdo bude chtit dostat do auta, tak se tam dostane. To, ze majitel zrusi ty okynka, ve vloupani nikomu nezabrani.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
inak nejake lepidlo na sklo by mi bodlo aj na 3. brzdove svetlo, uz zase,svina, odpadlo lepil som ho sekundakom a hompala sa tam teraz akurat kde potieklo az na kraji na gumu - na tom drzi
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Nevim jaky svetlo mas, ale nekdy se da pouzit oboustrana lepici paska.Majo píše:inak nejake lepidlo na sklo by mi bodlo aj na 3. brzdove svetlo, uz zase,svina, odpadlo lepil som ho sekundakom a hompala sa tam teraz akurat kde potieklo az na kraji na gumu - na tom drzi
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Sekunďáky jsou háklivý na teploty a navíc hrozně stárnou - kdysi jsem si s jedním hrál - dva kusy plastu jsem nemohl odtrhnout po nějakých 10s, ale po měsíci to upadlo samo.Majo píše:inak nejake lepidlo na sklo by mi bodlo aj na 3. brzdove svetlo, uz zase,svina, odpadlo lepil som ho sekundakom a hompala sa tam teraz akurat kde potieklo az na kraji na gumu - na tom drzi
Zkusil bych Chemopren Extrém, s tím lepím furt, nevadí tomu voda, teploty tušim do 250°C. V mrazu mi zhoustnul jako kdyby vysychal, ale po ohřátí je zase normální. Naposled jsem s tim lepil prasklej šuplík v lednici, drží.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).