![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Zas tak horké mi to z mého pohledu nepřijde. Jakmile vyjde recenze Škodovky, nebo asiatů, tam je teprve kritiky a hanění.......
Jsou i fora, kde je v podstatě mrtvo a kolik měsíců se tam nic neděje.
Pak jsem slyšel o jednom klubu, kde si členové na srazu obešli korunou karoserie a pak se navzájem soudili. Jeden z členů měl být soudní znalec, který ty škody oceňoval. No a protože ty auta neměly stejnou hodnotu, byl další problém. Pak ten dotyčný znalec ukončil členství a vybodnul se na to, přestože nebyl ani jedním z poškozených.
Pořád se tu něco děje. Je tu kritika, spousty rad, názorů. Hlavně se tu spousta problémů odhalí a vyřeší. Jinde mi přijde, že tohle jádro diskusí je výrazně slabší, někde skoro nefunkční. Když se mi jiný názor nelíbí, tak prostě zareaguju a obhájím svůj, nebo neřeším. Líbí se mi spousta názorů ostatních i když se s nimi neztotožňuju, nebo mám úplně jiný názor.
Člověk si nesmí brát názory osobně, protože by nemohl mít nejen Ladu, ale jakoukoliv jinou značku. Nesmí se zapomenout, že se před lety ve společnosti náhle cosi zlomilo a poměrně velmi oblíbená značka byla odsunuta díky předsudkům někam úplně dozadu. To jste si měli uvědomit už tehdy, že Lada jako taková to už dál nebude mít na trhu lehké, když náhle začalo přibývat odpůrců a haničů značky. Například když Kocáb odsunul vojáky a všichni mu pískali jaké udělal supr gesto. V té době podle mě Lada dostala obrovskou ránu, všichni chtěli západ a "emériku". Východní bylo náhle špatné. No já vydržel, Lada byla v rodině bez přestávky.
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A co bylo hlasů, abych jí dal pryč, že je to nesmyslný auto bez perspektivy a že nemá image. Stačí se usmát
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a myslet si o pr.... Velmi to pomáhá.
Z pohledu iniciativy všech co se na foru podílejí je Ladaforum oproti jiným značkám až neuvěřitelně produktivní.
A to neprobíhám fora jak na běžícím pásu. Sleduju ještě 2 fora jiných značek, o něco méně, než Ladaforum. Jedno je prakticky mrtvý, kde se člověk prakticky nic moc nedozví a druhý není zdaleka tolik akční. Vyhledávání podle klíčových slov mě sem tam zavede i na diskuze dalších značek. Tyto fora nesleduju. Často strohé informace, často se informace ani nenajde.
Několik opravdových profíků co se opravami aut živí a zná auta do posledních šroubků, mnoho odborníků z rozličných oborů a spousta nadšenců i z řad laiků je velmi dobrá skladba pro plodnou diskusi a nepřeberné množství zkušenností. Ještě to někomu přijde na Ladaforu špatný ?
No tak prostě pár lidí "odejde" a možná se objeví i sem-tam někdo nový - přirozený vývoj. "Možná se budeme i depilovat, ale NEVYMĚKNEM."
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)