Vénova NIVA
Moderátor: Moderátoři
Re: Vénova NIVA
Luděk Musil: Já teda ale taky vidím fijalovou.. A buchta nejsem:-D
Naposledy upravil(a) wwwwenca dne ned říj 13, 2013 22:31, celkem upraveno 1 x.
Jo joo, vidiš. To mě nenapadlo. Jo, kdo fušuje do kopírek nebo tiskáren, tak se s tím setkává často.. Ale barva kachních vajec... Bože..Kolben píše:No, o barvě "magenta" slyším kdykoliv, když měním toner v laserovce (C-M-Y-K)Jinak ale souhlas, ženský maj spoustu divnejch barev
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
No můj práh lehce zaosciloval a nakonec to určil jako ještě fialovou, ale když tomu někdo řekne růžová, je to v limitu.wwwwenca píše:Luděk Musil: Já teda ale taky vidím fijalovou.. A buchta nejsem:-D

Bílý LADA a okřídlená spol.
Dlouho jsem tu nebyl - dlouho se tu nějak nic nedělo..
Tak to trochu oživím jak vypadá moje Niva teď.
Nebo teď.. Teď nemá hotový nápravy. Před zvednutím.
Některé fotky jsou ještě na malých kolech a bez rampy na střeše.

Tak to trochu oživím jak vypadá moje Niva teď.
Nebo teď.. Teď nemá hotový nápravy. Před zvednutím.
Některé fotky jsou ještě na malých kolech a bez rampy na střeše.
Máš to moc pěkné. Ještě bych tomu, jen maličko, rozšířil blatníky, vytažením podběhů, třeba. Ale to už je fakt podle vlastního vkusu. Fakt pěkný!!!
Лада Нива + прицеп Скиф = полный комплект
Díky moc pánové!
- Ještě přidávám detail vyztužení předních nosníku, když jsem to dopasovával.. Náprava je posunutá o 6 cm dole.
- A pracuje se na vystužené zadní nápravě, který bude mít posunuté misky nahoru..
Radůzi: nejsi někde s okolí Brandýsa nad Labem nebo tak? V nějaké diskuzi jsem koukal, že jezdíš v Fandovi Čemusovi na STK do Brandýsa..
Mysok: No uvažoval jsem nad tím a stále ještě uvažuju ale nechce se mi do nich moc šahat - mám je úplně zdravé a neshnilé - teda vpředu vlevo v takovém tom spoji to mám klasicky chycené - ale jinak jsou v pohodě.. Je pravda, že jak tam mám disky se Samuraje, tak někde projedu a auto je hned jako prase.. Uvažuju spíš nad gumovým blatníkem - lemem... Nebo tím plastovým - šroubovacím.
- Ještě přidávám detail vyztužení předních nosníku, když jsem to dopasovával.. Náprava je posunutá o 6 cm dole.
- A pracuje se na vystužené zadní nápravě, který bude mít posunuté misky nahoru..
Radůzi: nejsi někde s okolí Brandýsa nad Labem nebo tak? V nějaké diskuzi jsem koukal, že jezdíš v Fandovi Čemusovi na STK do Brandýsa..
Mysok: No uvažoval jsem nad tím a stále ještě uvažuju ale nechce se mi do nich moc šahat - mám je úplně zdravé a neshnilé - teda vpředu vlevo v takovém tom spoji to mám klasicky chycené - ale jinak jsou v pohodě.. Je pravda, že jak tam mám disky se Samuraje, tak někde projedu a auto je hned jako prase.. Uvažuju spíš nad gumovým blatníkem - lemem... Nebo tím plastovým - šroubovacím.
Ty plastove jsou asi lepsi. Raduz je ma, tak se ho muzes poptat. A hodne dobre vypadaji rozsireni na tech novych radikovickych Nivach pickup(http://www.youtube.com/watch?v=tikdwbdASmQ).
Лада Нива + прицеп Скиф = полный комплект
Teda ty kola... 

Sněhobílá Samara 21083 r. 1994 - ŽIGADLO! koupeno 10/2009, 16400 - 36142 km, prodáno 26.5.2013
Stříbrná 21102 r. 2003 - Samara EVO! koupeno 5/2011, 15100 - 71109 km, prodáno 28.7.2014
Červená 2105 r. 1990 - Ruda koupeno 4/2013, 58329 - 95400 km, prodáno 7.12.2019
Sněhobílá 2101 r. 1973 - Jáchym koupeno 8/2013, 43740 - 50065 km
a ještě Volha 24
Stříbrná 21102 r. 2003 - Samara EVO! koupeno 5/2011, 15100 - 71109 km, prodáno 28.7.2014
Červená 2105 r. 1990 - Ruda koupeno 4/2013, 58329 - 95400 km, prodáno 7.12.2019
Sněhobílá 2101 r. 1973 - Jáchym koupeno 8/2013, 43740 - 50065 km
a ještě Volha 24
No to vypadá, jakoby ty lemy byly seřízlý... A nebo by tam mohly být jako mám na obrázku 1..Mysok píše:Ty plastove jsou asi lepsi. Raduz je ma, tak se ho muzes poptat. A hodne dobre vypadaji rozsireni na tech novych radikovickych Nivach pickup(http://www.youtube.com/watch?v=tikdwbdASmQ).
Ty by nebyly špatný, daly by se kombinovat i s plastovejma posběhama... a chytají se patrne zespoda za ten pertl... A prodávají se na metry.
Buď ty a nebo ty, jako mám na dalším obrázku. Ty by byly dobrý!
- Přílohy
-
- lemyguma.jpg (5.13 KiB) Zobrazeno 2439 x
-
- lemy.png (58.28 KiB) Zobrazeno 2439 x
Raduz: Ty bláho tak já tam před rokem 6 let bydlel a předtím 12 let v kousek za Brandejsem a asi jsem te nikdy nepotkal. A to že si všímám těhlech krabic od mala.. Občas tam jezdím, mam tam garáž a tak. Tak se budu koukat do návštěvnickejch kolách.
Sice musím přiznat, není to úplně muj styl ale udělaný jsou moc hezky a slušej!

Sice musím přiznat, není to úplně muj styl ale udělaný jsou moc hezky a slušej!
No to jsme se potkat ani nemohli já jsem tam 5.rokem a Nivku mám 3.rokem 
Ta garáž je kde a je volná?

Ta garáž je kde a je volná?

®; Člen LKCS
Před rokem jsem se odstěhoval. Nebo před rokem a něco drobný. A bydlel jsem tam nějakých 5-6 let, takže mohli..
Špatně jsem to napsal..
Jinak garáž mám kousek od horního PENNY směrem na Brázdim. Ale mám jí pronajatou od babičky mojí bejvalky - takže i kdybych jí vykrámoval a odvezl motorky a tak, tak bych Ti stějně nějak nepomohl... Nechávají mi jí spíše ze solidarity než že by to měli jako příjem.

Jinak garáž mám kousek od horního PENNY směrem na Brázdim. Ale mám jí pronajatou od babičky mojí bejvalky - takže i kdybych jí vykrámoval a odvezl motorky a tak, tak bych Ti stějně nějak nepomohl... Nechávají mi jí spíše ze solidarity než že by to měli jako příjem.