Moderátor: Moderátoři
Obětovat Oktávku pro 2110? No fuj!Tommel píše:Radši obětovat Oktavku
Máš snad něco proti tomu?zelvotron píše:To jo, by si nemoh dát do podpisu červený ýčko.
No Radku abys pak nebyl sklamán, co mi rikal pan N. tak udajne pod timto nazvem maji chodit dalsi verze Granty, udajne je to kvuli jiz probely homologaci.radek mb píše:Generál X zná pouze jednu strategii. Obětovat levé křídlo. A co uděláme my? Obětujeme pravé křídlo. Omyl pánové. My obětujeme obě křídla.
Asi taková bude taktika: první by měla jít z domu 06 a potom Okta a desítku si ponechám, než tu bude Kalina 2 kombi.
Takovej test, víme?Ivo píše:Máš snad něco proti tomu?zelvotron píše:To jo, by si nemoh dát do podpisu červený ýčko.
Já myslím, že bude jedno jestli se to bude menovat granta kombi, jestli to bude pořád to samý auto, tak na názvu nesejde neRaduz píše:No Radku abys pak nebyl sklamán, co mi rikal pan N. tak udajne pod timto nazvem maji chodit dalsi verze Granty, udajne je to kvuli jiz probely homologaci.radek mb píše:Generál X zná pouze jednu strategii. Obětovat levé křídlo. A co uděláme my? Obětujeme pravé křídlo. Omyl pánové. My obětujeme obě křídla.
Asi taková bude taktika: první by měla jít z domu 06 a potom Okta a desítku si ponechám, než tu bude Kalina 2 kombi.
Je to sice divny nevim co maji tyto dva modely stejne, ale ja uz se radsi nicemu nedivim.
Asi nepatřím mezi nejchtřejší, ale nějak jsem ten test nepochopil.zelvotron píše:Takovej test, víme?Ivo píše:Máš snad něco proti tomu?zelvotron píše:To jo, by si nemoh dát do podpisu červený ýčko.
PřesněJelen píše:No já to pochopil tak, že jediný možný východisko je 04, když se zbavíš šestky na úkor desítky.Takže žádná Kalina 2 kombi, ale 04.