nejakej zmetek se mi snazil slohnout moji Ladicku 2105
nastesti to byl amater a poodjel jen par metru - zapomel na spinac paliva
jenze mi zustaly vytrhany kabliky pod spinaci skrinkou a nevim presne jak patri zpatky
dik za jakoukoliv radu
Luke
kabely pod spinaci skrinkou
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
kabely pod spinaci skrinkou
To sleep, eat and fly ...
Life is simple
Life is simple
-
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Re: kabely pod spinaci skrinkou
Že odbočuji od tématu, ale kde se takový palivový ventil dá sehnat? Je to dost dobrá věc. V běžných auto-moto prodejnách jsem zatím sháněl marně... Díky za radu!Luke21 píše:nejakej zmetek se mi snazil slohnout moji Ladicku 2105
nastesti to byl amater a poodjel jen par metru - zapomel na spinac paliva
jenze mi zustaly vytrhany kabliky pod spinaci skrinkou a nevim presne jak patri zpatky
dik za jakoukoliv radu
Luke
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
denis:
Ahá, tak tenhle palivový ventil! To mě mohlo taky napadnout, že se to tam dává z LPG. Viděl jsem kdysi jiný ventil a takový jsem sháněl, ale byl z let, kdy se LPG v autech ještě tolik nevyskytovalo... V každém případě díky za vysvětlení! Přijde mi to vhodnější než vypínač cívky- profláknuté, ihned prokouknuté a přemostěné... P.S. Na kolik přibližně takový samotný ventil přijde?
Ahá, tak tenhle palivový ventil! To mě mohlo taky napadnout, že se to tam dává z LPG. Viděl jsem kdysi jiný ventil a takový jsem sháněl, ale byl z let, kdy se LPG v autech ještě tolik nevyskytovalo... V každém případě díky za vysvětlení! Přijde mi to vhodnější než vypínač cívky- profláknuté, ihned prokouknuté a přemostěné... P.S. Na kolik přibližně takový samotný ventil přijde?
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno