Momentálne je to nepojazdné kvôli karburátoru, motor je z Fiatu Panda, 0,9l alebo 1,0l karburátor asi tiež z Pandy.
Chcel by som sa spýtať, keďže zohnať rovnaky karb je vzácnosť, z čoho iného by tam zapasoval? Fotky karbu sú v albume na rajčeti.
Diki moc
LADA NIVA 4X4 /4x2 1.7i LPG od 28.08.2008
--------------------------------------------------------------
Tak traktorik je na jednej strane na prvý pohľad kopa šrotu, na druhej strane super stroj, vzadu má hydrauliku, smerovú brdzu na ľavé alebo pravé zadné koleso, no ale treba veľa veci podoťahovať do spoľahlivejšieho stavu. Jediný problém je, že poznal ho iba konštruktér - ujo.
Takto - motor je celý zrelý na výmenu, ale teraz v sezóne na to nemám čas, tak by som chcel len vymeniť karbec, a potom niekedy cez zimu asi pôjde celý motor. Mám k tomu aj náhradný motor z Pandy, ašak netuším v akom stave - asi 5 rokov je uložený v kvôlni, olej v ňom ešte je, to je všetko čo o ňom viem. Ten by sa len prehodil kus za kus.
Ale nemám chuť ho tam dávať, zasa bude problém s ND.
Aj ja by som tam radšej dal motor z Lady, ten však zatiaľ ani nemám, (mimo auta) a bude väčší ako terajší motor, čiže bude to chcieť väčšiu prerábku, ale aj výkon by šiel hore.
Stojanová vŕtačka je pomalobežná, krásny kúsok.
Majo ten karb zreparovať je výzva, ale tak doniesiem Ti ho.
Tak jedine z Pandy by som potreboval karb, pretože jedine motor je z Pandy. (Karosériu z ktorej ujo pred XY rokmi ten motor vybral, som už porezal do šrotu.)
Teoreticky okolo 13.8. by som mal mať cestu cez ZV.
Podle fotek mi to připomíná karburátor co mám ze staré(hranaté) Audi 80, zkusím ho najít a vyfotit, ale myslím, že pasuje na přírubu ze Škody 100, tedy by tam šel dát Jikov 32 BS
Záškodník od škodovek
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
Bývalý spolužák byl do Pandy dost zapálenej. Měl dvě, jednu 4x4 a jednu klasickou, s tou projel půl evropy, nakonec mu chytil motorovej prostor kousek od baráku. Zkus mu napsat, kontakt na něj mám ale jen na FB: https://www.facebook.com/jakub.rozensky?fref=ts