vymena capu
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
vymena capu
Chystam sa na vymenu guloveho capu riadenia.Ma s tym niekto skusenosti?Treba na to nejake specialne naradie a kolko taka vymena asi trva?Spravim to sam alebo budem potrepovat dalsiu osobu na pomoc?
-
- Kontaktovat uživatele:
no dve kladiva...ked vacsinou sa tam ledva zmesti jedno...v lete som menil prachovky s Vladantom, a lezali sme pod autom v tieni, bolo tam fajn, 45min sme na striedacku do toho busili a nic, a potom ked uz sme boli zufali a len tak tam lezali tak som do toho od zlosti drbol a vypadlo to
tu sbiehavost si daj radsej skontrolovat odborne, akekolvek amaterske merania a prirovnavania su na 2 veci...
tu sbiehavost si daj radsej skontrolovat odborne, akekolvek amaterske merania a prirovnavania su na 2 veci...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
sbíhavost
sbíhavost jsem dělal doma tak odborně, precizně a dlouho, že výsledek mi ukázali v servisu : +6mm mimo toleranci
tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
http://www.oleje-klatovy.cz
-
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Sbíhavost jsem si zvládnul seřídit přesně (narozdíl od učňáku s vybavením, kde to úplně zvrzali). Na odklon už ale nemám.
Jinak ten čep jsem jednou měnil, a je to hrozná zhouba. Už mám dva koupený na Laďku, ale nechce se mi do toho. Posledně jsem ho totiž uřezával flexou ve svěráku a vymlátil jsem ho násilně přes největší klíč gola sady pořádným kladivem. Svině.....
Ten stahovák by byl luxus!!!
Jinak ten čep jsem jednou měnil, a je to hrozná zhouba. Už mám dva koupený na Laďku, ale nechce se mi do toho. Posledně jsem ho totiž uřezával flexou ve svěráku a vymlátil jsem ho násilně přes největší klíč gola sady pořádným kladivem. Svině.....
Ten stahovák by byl luxus!!!
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
V dílně kde chodím pomáhat jsem si měnil svislý čep-přišel jeden z mechaniků a začal klepáním(spíše mlácením) povolovat zatuhlý čep. Po 20 ranách povolil a to už toho dotyčný měl plné kecky. Smál se, protože toto nezažil ani na nákladních autech, které tam taktéž spravují-éto valšoje, nas mnogo!
Mitsubishi Colt 1,5GLX
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Jak myslíš, že většina z nás ty svisláky mění?denis píše:V dílně kde chodím pomáhat jsem si měnil svislý čep-přišel jeden z mechaniků a začal klepáním(spíše mlácením) povolovat zatuhlý čep. Po 20 ranách povolil a to už toho dotyčný měl plné kecky. Smál se, protože toto nezažil ani na nákladních autech, které tam taktéž spravují-éto valšoje, nas mnogo!
I když je fakt, že někteří na mě na poslední Bechyni taky koukali divně
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).