Expedice Adam 2006

Jiné akce neorganizované Ladaklubem

Moderátor: Moderátoři

Radek

Expedice Adam 2006

Příspěvek od Radek »

Protože jako vždy ve chvílích, kdy pociťují prchavé okamžiky absolutního štěstí, mi i v těchto dnech neskutečně hrabe (viz sekce "Niva", téma "Je rozhodnuto"), vylíhla se v mém nepochybně chorém mozku další ptákovina, věc tak strašlivá, že by i Václava Klause donutila promluvit hovorovou češtinou.
Což takhle udělat menší Nivařskej srazík? Na jeden den? Něco jako proběhlo u Ctirada na dvoře? Samozřejmě ostatní Ladisté by byli také srdečně zváni...
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

No velmi rad Te prijdu poplacat po zadech a potrast pravici za nakup te krasne Nivy. :lol: :thumbright: Co takhle o vikendu ? Pokud to ma byt jako prazske mecheche, tak navrhuju setkani nekde v Divoky Sarce. Je tam hezky a da se vyjet i nejakej ten kopecek, prikopek ... :lol: :twisted:
Radek

Příspěvek od Radek »

Rafan: díky, měl jsem na mysli spíš ten příští víkend, tenhle už mám komplet obsazenej...
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

ok
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Re: Expedice Adam 2006

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Radek píše:Protože jako vždy ve chvílích, kdy pociťují prchavé okamžiky absolutního štěstí, mi i v těchto dnech neskutečně hrabe (viz sekce "Niva", téma "Je rozhodnuto"), vylíhla se v mém nepochybně chorém mozku další ptákovina, věc tak strašlivá, že by i Václava Klause donutila promluvit hovorovou češtinou.
Což takhle udělat menší Nivařskej srazík? Na jeden den? Něco jako proběhlo u Ctirada na dvoře? Samozřejmě ostatní Ladisté by byli také srdečně zváni...
Bylo to sice na dvoře u stava(já jenom trošku fotil),ale setkání to bylo bezvadný.A nokonec bylo dovršeno tím,že se sešly i nějaký ty Nivy. :wink:
Ale myslím si,že každej takovej srázek,jen upevní vztahy lidí s podobnými zájmy. :wink:
Takže hurá do nových srazů a srázků. :wink: :lol:
Ctirad
stav
Kontaktovat uživatele:

no to jooo

Příspěvek od stav »

na dvorek se vejde asi tak 6 Niv, a kdyby byla účast silnější, tak je k dispozici 0,75 ha na zahradě pěkně v kopci, normálně tam musíme vyrovnávat náklony změnou těžiště :D
stav
Kontaktovat uživatele:

náklon

Příspěvek od stav »

asi takto:
stav
Kontaktovat uživatele:

vyprošťovák

Příspěvek od stav »

kdyby někdo náhodou zapadl, tak bych zařídil vyproštění / vozí s sebou i nějaké lana/
stav
Kontaktovat uživatele:

Re: Expedice Adam 2006

Příspěvek od stav »

Radek píše:Protože jako vždy ve chvílích, kdy pociťují prchavé okamžiky absolutního štěstí, mi i v těchto dnech neskutečně hrabe (viz sekce "Niva", téma "Je rozhodnuto"), vylíhla se v mém nepochybně chorém mozku další ptákovina, věc tak strašlivá, že by i Václava Klause donutila promluvit hovorovou češtinou.
takže předchozími příspěvky jsem chtěl říci, že jsem připraven na příjezd těch správných lidí a strojů.
stav
Kontaktovat uživatele:

sprint

Příspěvek od stav »

akorát nevím, kde by se u nás nechaly uspořádat závody ve sprintu, takže tato část srazu by chyběla
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Re: sprint

stav píše:akorát nevím, kde by se u nás nechaly uspořádat závody ve sprintu, takže tato část srazu by chyběla
Niva ani tak nepotřebuje sprint.Spíš by se dala vymyslet nějaká teréní vložka. :wink: :lol:
Ctirad
stav
Kontaktovat uživatele:

niva ne

Příspěvek od stav »

niva ne, ale jak udělat terenní vložku pro silniční lady? to fakt nevím, snad by stačil už jenom vjezd do dvora, kdyby bylo bahýnko tak je vložka na světě
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Já bych ani neřešil nějaký sprinty.Já myslím,že posedět u vás mezi přáteli vydá za víc,než jakýkoli sprint,či zkouška v terénu. :wink:
Ctirad
stav
Kontaktovat uživatele:

tak jo

Příspěvek od stav »

tak dobře, sbírám závazné přihlášky, termín navrhněte
Radek

Příspěvek od Radek »

Tak co sobota 1. dubna? Apríl by to nebyl špatnej, ne?
Zamčeno

Zpět na „Ostatní akce“