SOS LADA pomoc v nouzi

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Fišer Jiří

SOS LADA pomoc v nouzi

Příspěvek od Fišer Jiří »

Aktualizuji seznam SOS LADA pomoci a usoudil jsem,že by bylo dobré to vzít znovu od začátku.Seznam by měl zahrnovat lidi,kteří jsou ochotni dobrovolně pomoci na cestách, v rámci svých možností samozřejmě,a v to nejkratší možné době!Jedná se mi především o odtah vozidla a postarání se o toho člověka!Pomoc by se týkala majitelů vozů značky LADA a členů Ladaklubu.Pomoc ostatním by mohla být "vykoupena" 250Kč,čili zaplacením členských příspěvků!Seznam členů a rozsah jejich pomoci bude tady na foru,ale především ho budu mít já,který tu pomoc přes vás,členy SOS pomoci, bude organizovat! Pokud máte zájem být součástí SOS LADA pomoci,napište mi prosím ve stručnosti pouze Jméno, tel. číslo a z kterého jste kraje a okres ve kterém by jste mohli pomoci.V republice je 76okresů a 14krajů s Prahou,takže čím víc nás bude tím budeme mít větší rozsah působnosti a bude to mít i větší smysl.Hlavně mi pište ten rozsah pomoci do těch okresů,může nás být víc na ten okres,můžete mi napsat,že budete pomáhat ve více okresech,nebo třeba v celém kraji,či celé republice,i takový mi napsali,samozřejmě vše v rámci možností!!!!
Fišer Jiří 728950366 Ústecký kraj rozsah pomoci pro okresy:MO,CV,TP,UL.
Předem díky a nebuďte lhostejní!
Pište mi na SZ nebo sem ale prosím,sem pouze věcně,ať se téma nezahlení!
Lada 2171

LADA JE Můj Život
Cory

Re: SOS LADA pomoc v nouzi

Příspěvek od Cory »

Plati to aj pre SK?
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Raduz

Příspěvek od Raduz »

Tak kdyz jsme Ceskoslovensky klub tak snad ano!
®; Člen LKCS
Fišer Jiří

Určitě v seznamu budete vedeni,ale s konkrétní pomocí,kterou jsem popsal, by to bylo pro mě složité,je to přece jenom jiný stát :( Každopádně napiš svůj telefon a území,kde můžeš nabídnout svou pomoc :!:
Lada 2171

LADA JE Můj Život
Raduz

Příspěvek od Raduz »

Jen at se kluci slovensky taky hlasi.
Vzdyt sem pak muzes dat seznam SOS Lada ke stazeni a kdyz pojedu na SK tak si kontakty stahnu do mobilu a to samy obracene kluci z SK pojedou do Prahe, tak si taky stahnou...
Mi nerikej ze se vsechno bude resit pres tebe, trochu samostatnosti bych pozadoval.
Na OFForum maji zase OFFandele taky sem si stahl do mobilu clovek nikdy nevi kam zuchne :-)
®; Člen LKCS
Fišer Jiří

Naprostý souhlas,kdo to zná bude to řešit po svém,pro ostatní případy tady bude můj telefon a pak můj seznam a pak naši andělé :) A k našim bratrům vyjedeme se seznamem andělů pro SK,takže pište,pište pište!
Lada 2171

LADA JE Můj Život
mceza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mceza »

Seznam bude veřejně dostupný nebo přístupný členům ladaklubu? Rád pomohu, ale zároveň nechci, aby se moje jméno s telefonem povalovalo na internetu.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...

Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Michael 4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael 4x4 »

Dotaz - Do zoznamu ochotných pomôcť sa môžu hlásiť aj nečlenovia LADAklubu ? Nie som registrovaný člen, ale v prípade že by niekto v mojom okolí potreboval odťah, náradie alebo inú formu pomoci, tak rád pomôžem.
LADA NIVA 4X4 /4x2 1.7i LPG od 28.08.2008
--------------------------------------------------------------
Obrázek
Fišer Jiří

Samozřejmě,každá ruka i noha s pomocí je vítána,napiš telefon a oblast,kraj nebo okresy ve kterých by jsi mohl pomoci!
Lada 2171

LADA JE Můj Život
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“