![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: Moderátoři
Az na to ze ty fotky nejsou z rybiho okaflamo píše:Trochu som sa hral s rybím okom
Hm, no keď myslíš...smajchl píše:Az na to ze ty fotky nejsou z rybiho okaflamo píše:Trochu som sa hral s rybím okom
Tak tos to pak rovnal a orezaval v kompu ze?...flamo píše:Hm, no keď myslíš...
8 mm je asi teleobjektív, čo?
Na tu jsem psal SZ a doteď nemám odpověď... Šlo by to prověřit?radek mb píše:Ta první fotka, jak stojíš u té grafitti zdi, paráda. Skoro to vypadá, že i ten žigulík je nastříkaný na zdi jako grafitti.
Ja som ti to rovno poslielal na mail, sz som ani nepísal. Ak ti to neprišlo, pošlem ti to znovu. Ale až zajtra, teraz som v robote.panthymaeus píše:Na tu jsem psal SZ a doteď nemám odpověď... Šlo by to prověřit?radek mb píše:Ta první fotka, jak stojíš u té grafitti zdi, paráda. Skoro to vypadá, že i ten žigulík je nastříkaný na zdi jako grafitti.
flamo píše:Ja som ti to rovno poslielal na mail, sz som ani nepísal. Ak ti to neprišlo, pošlem ti to znovu. Ale až zajtra, teraz som v robote.panthymaeus píše:Na tu jsem psal SZ a doteď nemám odpověď... Šlo by to prověřit?radek mb píše:Ta první fotka, jak stojíš u té grafitti zdi, paráda. Skoro to vypadá, že i ten žigulík je nastříkaný na zdi jako grafitti.