Radůzova Nivuška a Skifíček
Moderátor: Moderátoři
Re: Radůzova Nivuška
Tak na tachometru 100700.
Dnes opět po dvou letech STK.
Emise (500,-CZK) na výbornou
Technická prohlídka (620,-) - bohužel neprošel jsem hned na poprvé neb byl nalezen volný horní čep na pravém předním kole.
Bleskový telefonát do Sadské a ještě rychlejší zásah p.Nedbala způsobil opakovanou STK ještě dnes za dalších 20,-CZK
Dnes opět po dvou letech STK.
Emise (500,-CZK) na výbornou
Technická prohlídka (620,-) - bohužel neprošel jsem hned na poprvé neb byl nalezen volný horní čep na pravém předním kole.
Bleskový telefonát do Sadské a ještě rychlejší zásah p.Nedbala způsobil opakovanou STK ještě dnes za dalších 20,-CZK
®; Člen LKCS
20??? Kruteee, ja som platil na chevy ovela vacsiu ciastku za opakovanu(a asi na to nebude mat vplyv ze presne o 30dni neskor.) Nuz nie vsetko je v tej EU rovnako
Inak gratulujem
Inak gratulujem
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Koukni na cenik opakovaných STK www.stkbrandys.cz/nabidka_sluzeb.htm
®; Člen LKCS
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš opakovanou stanici technický kontroly za 20?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Teda, tie ceny zavidim. U nas je to dost ine http://novastk.sk/?technicke-kontroly.html
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
No furt lepší, než mít opakovaný TP (technický průkaz)Laďuša píše:Ty máš opakovanou stanici technický kontroly za 20?
Bílý LADA a okřídlená spol.
Tak jsem dnes nechal Nivuši v el.servisu.
Kdo mi byl v MH poblíž ví, že jsem měl problémy se startováním. El.kapacity radily řádně ukostřit motor dnes jsem koupil mínus oko na aku oko pod šroub a silný kabel modrý a jel do el.servisu než jsem spáchal kabel proměřili baterku. Po nasazení kabelu se startování zlepšilo no asi pětkrát vyzkoušeno vše super, uklidili jsme vercajk a že teda jako pojedu a opět jsem málem nenastartoval opět více než líné převalení motoru. Tak jsem tam za trest Nivuši nechal ať si to vyžere sama, doufám že na ní vezmou i kladivo a že si to bude pamatovat a nebude už zlobit
Kdo mi byl v MH poblíž ví, že jsem měl problémy se startováním. El.kapacity radily řádně ukostřit motor dnes jsem koupil mínus oko na aku oko pod šroub a silný kabel modrý a jel do el.servisu než jsem spáchal kabel proměřili baterku. Po nasazení kabelu se startování zlepšilo no asi pětkrát vyzkoušeno vše super, uklidili jsme vercajk a že teda jako pojedu a opět jsem málem nenastartoval opět více než líné převalení motoru. Tak jsem tam za trest Nivuši nechal ať si to vyžere sama, doufám že na ní vezmou i kladivo a že si to bude pamatovat a nebude už zlobit
®; Člen LKCS
Dnes Nivočka odvezena ze servisu.
Strejdové udělali repasi startéru za 1480CZK - s poznámkou, že když viděli startér rozebraný tak nechápali, že ještě vůbec funguje.
Strejdové udělali repasi startéru za 1480CZK - s poznámkou, že když viděli startér rozebraný tak nechápali, že ještě vůbec funguje.
®; Člen LKCS
Dnes měla Nivočka kuriózní náklad, vyráběl jsem synkovi LADA křeslo , tak jej vezla domů...
Kočce se moc líbí.
Kočce se moc líbí.
®; Člen LKCS
Teda, to je mazec!!!
Jo a nebojíš se, že budeš mít od pneumatiky kolečka na podlaze? Mě kdysi dovezli v podvečer poštou nové gumy. Dodací adresa byla ke mě domů a jelikož jsem gumy neměl kam dát, postavil jsem je do předsíně. Hned druhý den ráno jsem je naložil do auta a odvezl nazout, jenže na podlaze (linoleum) zbyla památka v podobě kruhu se zrcadlovým popisem názvu pneumatiky. Aspoň mám doteď stále na očích, co mám nazuté na autě.
Jo a nebojíš se, že budeš mít od pneumatiky kolečka na podlaze? Mě kdysi dovezli v podvečer poštou nové gumy. Dodací adresa byla ke mě domů a jelikož jsem gumy neměl kam dát, postavil jsem je do předsíně. Hned druhý den ráno jsem je naložil do auta a odvezl nazout, jenže na podlaze (linoleum) zbyla památka v podobě kruhu se zrcadlovým popisem názvu pneumatiky. Aspoň mám doteď stále na očích, co mám nazuté na autě.
Radůzi ahoj.
Křeslo je moc moc pěkné, Jeremy Clarkson z TopGearu by Ti to jistě též pochválil. Jsem velice rád, že Laděnka takto žije dál. Za těch 12 let denního urgentního provozu po Praze člověk k autu přilne.
...
Křeslo je moc moc pěkné, Jeremy Clarkson z TopGearu by Ti to jistě též pochválil. Jsem velice rád, že Laděnka takto žije dál. Za těch 12 let denního urgentního provozu po Praze člověk k autu přilne.
...
- Michal Ltm
- Kontaktovat uživatele:
Otáčecí není, ale až sežnu třeba spodek od kolečkové židle tak možná...
®; Člen LKCS
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Určitě tu budeme kolečkový židle/křesla do 3 měsíců vyřazovat - mám na Tebe myslet? L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´