takze skusim to zhrnut par vetami
zraz bol myslim pomerne uspesny, bolo nieco malo cez 80 aut na ploche, tesili sme sa bohatej ucasti zahranicnych navstevnikov. Pocasie nam pomerne vyslo coz bol zaklad, dalej fakt moc dakujem vsetkych ktory sa podielali na organizacii menovite velice dakujem hurikanovi + jacekovi za strazenie vstupu, Jitke & spol. za zorganizovanie detskych sutazi, K-L + Vevericka za sprinty, Vasatorovi + Koprovi & spol. za jazdu zrucnosti, Kingovi a Marcelovi za milion malych pomoci, JmJ za kuzely, mojej zene a jej segre Jane za obsluhu bufetu bez ktorych by ste tam boli hladny a smedny jak vlci. Dakujeme za ucast jednotke cerveneho kriza ktora bdela nad nasou bezpecnostou a mali jeden uspesny zasah pri drobnom poraneni.
Priebeh zrazu, tento rok nebol tak uplne dokonaly a ani podla mojich predstav, mame hodne co zlepsovat, nepodarilo sa mi zorganizovat jazdu zrucnosti na slepo co ma velice mrzi, a je tam este X malych veci ktore bude treba upravit.
Tento rok Vas aj pochvalim, ze bordelu okolo plochy moc nebolo takze som velice rad ze sme to tam nemuseli do 5tej vecera zbierat, no ako uz som hovoril na zraze mrzi ma ze si niekdo vymeni chromvu listu v gume a tu staru jebne do krikov, kor ked tam mem pytle na odpad co som 100x hlasil, no to len tak na zamyslenie...
Kazdopadne dakujem vsetkym ucastnikom, ze ste prisli, zrazili sa bez komplikacii a konfliktov a uz teraz sa tesim na dalsi ladazraz !

Maťo - Ger
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки