Raduz, máš naprostou pravdu, ale vše souvisí se vším. Buď bych musel založit dalších asi 5-6 témat ( o tom co se právě tady probíralo a souvisí - odpojovač, akumulátor, uchycení aku, diody, alternátor,...) a nebo velmi pracně a zdlouhavě hledat jestli to někde není (a že bude.....). Pak se zapletu do propletence vlastních odkazů na jiná témata. Když zde něco hledám, tak podle 1-2 klíčových slov mi obvykle vybíhá od 180 - 3000 odkazů, kde se slovo použilo. To mám 3/4 dne co dělat abych to pročetl. K tomu několik papírů poznámek a když se v tom trošku zorientuju, bude v tématu několik odkazů a ztratím nit v myšlence. Jsem si jist, že to takto nikdo z nás nedělá a asi se do toho ani nepustí. A tohle se tu už taky probíralo víckrát a vzniklo také několik nápadů. Pardon, ale jinak se to nedá. Zatím jsme lidi a ne stroje, proto občas chybujeme...... Na druhou stranu chybují i naše stroje a proto je pořád dokola o čem diskutovat, ne ?
S podobným problémem se potýkají i knihovny, kartotéky (jako instituce) a internetové vyhledávače při řazení stejných slov, významů, oborů a podobně.
Zkus pro příklad zadat na Googlu do obrázků slovo "svěrák" a hledat nástroj. Sám jsem čuměl, že tam je milion fotek herce a nástroj téměř žádný, To je asi celosvětová problematika, kterou zatím lidstvo neumí vyřešit.