Má pravdu předsedaVašátor píše:Hlavně nezapomenout brambůrky s nivouMichal Ltm píše: ...ale co ty? A moje Nivuška nebude mít kamarádku.

Moderátor: Moderátoři
Má pravdu předsedaVašátor píše:Hlavně nezapomenout brambůrky s nivouMichal Ltm píše: ...ale co ty? A moje Nivuška nebude mít kamarádku.
Polární noc ,má zvláštní moc ,každého přepadne smutek,němec i brit ,čili anglosasovéMichal Pokorný píše:Kempování bez Raduze není kempování. Trudomyslnost rychle zahnat. Znám jednu takovou písničku proti trudomyslnosti
...a ty v kolik kdy dojedešMarťas píše:Radůzi, neúčastnit se kempování zakazuji!
Vašátor píše:Honzo, vítám Tě mezi námi. Rozhodně na sraz přijeď, i bez údržby to Žigulíček vydrží a na srazu ti všichni velmi rádi poradí. A kdyby si se ostýchal někoho zeptat, najdi si mě. Oranžová 2101 s vlaječkou před přední kapotou, načež většinu dopoledního času budu u jízdy zručnosti
Co se týká jízdy na sraz, já přes Pardubice pojedu. Nicméně zatím nemám časový plán a navíc není jisté, zda nebudu muset pracovně ještě do Čáslavi a Kolína :-/
A které auto vyhrálo losovačku a dostalo se mu privilegia zúčastnit se Ladasrazu.valda1971 píše:Když tak čtu kdo odpadá, tak letos asi rekord aut na place nezvýšímeJá jedu s Lubošem K. už ve středu, kdybych třeba píchnul, abych to stihnul