Prej se pavučiny daji nějak lepit v servisech a nemusi se sklo měnit, nevite někdo o nějakym takovym šikovnem servisu?
Jinak čelni sklo musi byt připojištěny zvlašť aby mi to zaplatila pojišťovna?
Moderátor: Moderátoři
Asi mas spatne usazene sklo.ARMAN píše:Před několika dny jsem si všiml že mam dole u skla mezi stěrači prasklinu, dnes jsem jel 10km a ona se zvětšila o 3-5cm!!!
To dela hodne servisu, napr. ORIGO Autosklo, nicmene u stroju, ktere tu vsichni mame se spis vyplati koupit nove sklo, ta oprava je ekonomicky prijatelna spise u japoncu, kde se cena skla pohybuje radove v desitkach tisic.ARMAN píše:Prej se pavučiny daji nějak lepit v servisech a nemusi se sklo měnit, nevite někdo o nějakym takovym šikovnem servisu?
Pokud mas na mysli zakonnou pojistku, pak ano, u vetsiny pojistoven jde nad ramec zakonne odpovednosti pripojistit i vlastni celni sklo. Otazkou je, jestli se to opet vzhledem k cene naseho skla vyplati. V havarijni pojistce je zaskleni vozidla obsazeno. W.ARMAN píše:Jinak čelni sklo musi byt připojištěny zvlašť aby mi to zaplatila pojišťovna?
kde se da koupit za 400?Martanasse píše:Na téma připojištění čelního skla se hovořilo v minulém vydání pořadu Automotorevue, takže koukněte na I-net. Lepení skla vyjde cca na 500,- v závislosti na velikosti, mam lepenou dirku od kamínku, dostal jsem i atest. Nové sklo na VAZ stojí kol 1400,- Kč Takže si to můžeš porovnat.
Myslím, že tu byli nabídky na prodej skla za podstatně nižší cenu, takže se poptej, dá se sehnat i kol 400,-
Jak jsem psal: mam lepený sklo, ale pro jistotu jsem si koupil do rezervy nový, moc tomu lepení nevěřim..
Zeptej se tady na fóru, myslim, že tu někdo někomu sklo za tuhle cenu nabízel. Sekce KoupímARMAN píše:kde se da koupit za 400?Martanasse píše:Na téma připojištění čelního skla se hovořilo v minulém vydání pořadu Automotorevue, takže koukněte na I-net. Lepení skla vyjde cca na 500,- v závislosti na velikosti, mam lepenou dirku od kamínku, dostal jsem i atest. Nové sklo na VAZ stojí kol 1400,- Kč Takže si to můžeš porovnat.
Myslím, že tu byli nabídky na prodej skla za podstatně nižší cenu, takže se poptej, dá se sehnat i kol 400,-
Jak jsem psal: mam lepený sklo, ale pro jistotu jsem si koupil do rezervy nový, moc tomu lepení nevěřim..![]()
taky bych radši měnil protože nevěřim že to lepeni vydrži dlouho
Martanasse píše:Ehm, omlouvám se, nedošlo mi, že to není na klasiku, ale na Samaru..Majo píše:no na Samaru, neviem, neviem. Aspon tu by to bol problem zohnat.
Na klasiku 01-07 zhanam pre vlastnu potrebu tak za 200Sk, ale na Samaru som este ani nevidel