Pasuju nase gumy na Feliciu?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
gogo

Pasuju nase gumy na Feliciu?

Příspěvek od gogo »

Teraz mam otazku, trochu opac.garde:

Mam na Lade zimne gumy MP55-165/80/13 so slusnym vzorom. Otazka je, ci by som ich vedel pouzit na Feliciu??? S rozmerom asi nebude problem, (ráf.4,5Jx13) no neviem ci by to niekde nechytalo o kasnu, brzdy, rameno a pod... Neskusal to niekto? Jedna sa o to ci si ich mam pri predaji auta nechat a pouzit na feldu?
Dik, G.
Myso
Kontaktovat uživatele:

Re: Pasuju nase gumy na Feliciu?

Příspěvek od Myso »

gogo píše:Teraz mam otazku, trochu opac.garde:

Mam na Lade zimne gumy MP55-165/80/13 so slusnym vzorom. Otazka je, ci by som ich vedel pouzit na Feliciu??? S rozmerom asi nebude problem, (ráf.4,5Jx13) no neviem ci by to niekde nechytalo o kasnu, brzdy, rameno a pod... Neskusal to niekto? Jedna sa o to ci si ich mam pri predaji auta nechat a pouzit na feldu?
Dik, G.
hmmm no felda ma predpisane 165/70/13, hentake balony by som tam nedaval...a hlavne MP55, predaj to niekomu kto nevie o co sa jedna :mrgreen:
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...

Příspěvek od gogo »

ja ich rovno ponuknem kupcovi, ked zacne spekulovat a robit drahoty. Inak myslim si, ze by sa tam mestili, felda ma dost priestoru okolo kolies. A ono su to zas neni az take balony ako pises, je ale pravda, ze by to mohlo divno vyzerat, a jazdne vlastnosti neviem neviem. Asi na to seriem. Teraz ma napadlo, keby sa nieco stane (co v zime hrozi trojnasobne) tak by to bolo jednoznacne nedodrzanie tech.stavu.
Ale zas, :wink: kto z nas ma ten stav v sulade s papiermi? :twisted: :twisted: :?: Bolo mi len trochu luto sa zbavit tych gum.

PS: Myso, to "hlavne MP55" som trochu nepochopil, ja som totiz v zime nadmieru spokojny. Teba som videl na nich aj v lete, ale na to predsa niesu urcene a v zime nepoznam nemozne.
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

gogo píše:PS: Myso, to "hlavne MP55" som trochu nepochopil, ja som totiz v zime nadmieru spokojny. Teba som videl na nich aj v lete, ale na to predsa niesu urcene a v zime nepoznam nemozne.
uhm, mal som ich v lete ked som VYZUL OR34ku...a nemal som nahradu...akurat hentie supy, hruza des, prasilo sa mi z pod kolies :)
moj nazor je ze to je parodia na zimne gumy, ale mozno ked maju dost dezenu a su nove(nestvrdnuta zmes) a neni kruta zima a nejazdi sa vela tak su super :)
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...

Příspěvek od Pšenda »

Když jsem před léty s kolegou byl v autosalonu kde kupoval novou Felicii, tak mě překvapilo že výrobce auta ohledně pneumatik psal že se při používání na horších cestách můžou použít 165/80 R13.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Pšenda píše:Když jsem před léty s kolegou byl v autosalonu kde kupoval novou Felicii, tak mě překvapilo že výrobce auta ohledně pneumatik psal že se při používání na horších cestách můžou použít 165/80 R13.
Krátká felicie/1998 (vypsáno z velkého TP):
165/70/R13 79 T na ráfku 4,5J x 13 ET 38
Alternativně lze použít:
175/60/R13, 175/65/R13, na ráfku 5,5Jx13 ET36
175/60/R14 na ráfku 5,5Jx14ET42 nebo 5,5Jx14ET40
Pro zimní provoz je možnou použít pneu 155R13 78Q M+S na ráfku 4,5Jx13.

Já mám tedy na své felicii combi (taktéž RV 1998) matadorky 165/70/R13 se vzorkem MP 55 a podle mých objektivních i subjektivních pocitů jsou to vcelku tiché pneumatiky a jejich trakční vlastnosti jsou velmi dobré. L.
Jiri

Příspěvek od Jiri »

na feldu se to vejde ale povoleny to neni. felda bude trochu vys nad zemi, tacho bude ukazovat mene a taky bude mene mista kolem podbehu
kdo vi co na to policajti.. feldu zna kazdej...
ja bych to tam nedaval... ta pripadna buzerace za to nestoji
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“