Tak si ma konečne našla.........alebo ja ju? :)
Moderátor: Moderátoři
Re: Tak si ma konečne našla.........alebo ja ju? :)
velmi pekne auto, kde mas zadni mlhovku? ja jen ze bych taky chtel jezdit bez ni, ale to asi nejde, nebo jde?
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
Dukud Tě nechytí policie, tak to jde , pak už se bez TP jezdí špatně
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
dost to spati ta spz co tam nepasuje, este aby tam bola aj hmlovka
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
jj presne majo vám odpovedal aj za mňa. ja tú zadnú hmlovku neriešim a policajti tiež nie
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Co to je za znak na zadní SPZ?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Erb mesta Kosice
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
áno miesto slovenského znaku
patriť,
patriť,
Dnes som bol skúšať fungl novú Nivu. Bol som zvedavý jak to funguje s MPI a posilovačom riadenia. na moje počudovanie auto išlo pekne iba s vodičovými dverami trebalo trochu búchať. chvíľku som samozrejme laboroval nad kľúčmi lebo bol tam jeden strieborný a druhý čierny no neboli to klasickcé žigulácke kľúče. jedným sa aj odomyká aj štartuje a síce čierny. strieborný neviem doteraz na čo bol. chvíľku mi trvalo než som našiel otváranie kufra ale inak stará klasická Lada. Avšak nebol by som to ja keby sa to nejako nezkomplikovalo. Už keď som vyšiel ju začalo dusiť čomu som sa čudoval veď to je MPI a nie karburátor sytič nenájdem. Pýtam sa predajcu čo to je a on neviem ja sa v Ladách nevyznám No potom išla normálne prešli sme polku testovacieho okruhu keď to začalo znova. Podarilo sa mi aspoň zájsť ku košickej Optime kde to pár metrov od autobusovej zastávky zhaslo a koniec. DOŠIEL NÁM BENZÍN! Toto s a mi nikdy nestalo. Ostali sme vysieť s gungl novým autom. Každý okoloidúci sa otáčali a ukazovali si aha Niva stojí Došiel servisák ktorý dolial 5 litrov na dojazd, idem štartovať a nič. Vybeirem kľučik zapnem štartér a nič. batérka KO. mali sme po ruke štartovacie káble tak sa nám ju podarilo naštartovať a zvyšok cesty sme došli v poriadku. Prekvapili ma mäkčené plasty na palubke, celkom slušné zpracovanie na to že to auto je konštrukčne 40 rokov staré a ako bonus nebolo ani hlučné. Chválim celkom slušné brzdy. Keď som presadol do svojej VAZ 2101 prišlo mi šecko také tuhé prikladám aj dve fotky z miesta kde sme čakali na benzín.
http://mayo456.rajce.idnes.cz/Niva
http://mayo456.rajce.idnes.cz/Niva
patriť,
patriť,
- Crocodile
- Kontaktovat uživatele:
Když se mi dostane do ruky nová Niva, tak vždy stříbrný klíč používám na odemykání dveří a klasický černý na startování.
Na fotce je pro porovnání nalomený klíč z mé 2104 r.v.99 a napravo klíče z pickup Nivy r.v. 2014
Na fotce je pro porovnání nalomený klíč z mé 2104 r.v.99 a napravo klíče z pickup Nivy r.v. 2014
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy Lada
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy Lada
nenapsal jsi mayo,jestli jsi se chtěl jenom projet,nebo ji bereš
vaz 2101 -r.v.1977*
vaz 21011-r.v.1979*
vaz 21011-r.v.1979*
bol som sa zatiaľ prejsť ale do budúcna by som si možno zadovážil na chalupu Nivu ale novú asi nie. momentálne je na programe veľa vecí a neostáva priestor na toto. ak by som ale mal voľných 8500 euro tak by som ju bol vyplatil. páčila sa mi
patriť,
patriť,
to Ti věřím,mě by se taky moc líbila,jenže cena i s doplňky 291 tis. musím si nechat zajít chuť...http://www.sauto.cz/osobni/detail/lada/ ... oFrom=listmayo456 píše:bol som sa zatiaľ prejsť ale do budúcna by som si možno zadovážil na chalupu Nivu ale novú asi nie. momentálne je na programe veľa vecí a neostáva priestor na toto. ak by som ale mal voľných 8500 euro tak by som ju bol vyplatil. páčila sa mi
vaz 2101 -r.v.1977*
vaz 21011-r.v.1979*
vaz 21011-r.v.1979*
jj tamtá čo som bol skúšať a nemala žiadne doplnky ani nič podobné. inak ma napadlo že ten nový plynový pedál čo tam dávajú už nie je taký citlivý ako ten starý.
patriť,
patriť,
ako ktory stary? Prve karburatory Weber mali ovladanie zo Zigula, Axtecy mali parodiu na lanko, SPI malo lanko, MPI od E2 po E4 malo ine lanko a teraz je elektronicky plyn. Takze co sa citlivosti tyka, je to najcitlivejsie zo vsetkych cias(nekecam, soferoval som Coryho Prioru a nie 1km ani 2).
Tazko posudzovat auto, ktore skace uz len kvoli dochadzajucemu benzinu a treba ho startovat kablami a ktovieco este. Niektore firmy maju fakt divnu predstavu predvadzacieho vozidla. Navyse u mojej Nivy bol rozdiel v spravani motora po zabehu extremny....
Tazko posudzovat auto, ktore skace uz len kvoli dochadzajucemu benzinu a treba ho startovat kablami a ktovieco este. Niektore firmy maju fakt divnu predstavu predvadzacieho vozidla. Navyse u mojej Nivy bol rozdiel v spravani motora po zabehu extremny....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš po tom zátopu?Majo píše:... Navyse u mojej Nivy bol rozdiel v spravani motora po zabehu extremny....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás