A do hájeTeepee píše:Právě jsem se dozvěděl, že 23.5. a 24.5.2014 jsou volby do EP... .
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátor: Moderátoři
A do hájeTeepee píše:Právě jsem se dozvěděl, že 23.5. a 24.5.2014 jsou volby do EP... .
Luděk Musil píše:A do háje. No pokud budu požádán o zapisovatele u voleb - tak to budu muset odříct. Už 2x mi kvůli volbám uteklo setkání. Poprvý to bylo Vrchlabí a podruhý (sice tak napůl, ale ano) to bylo spolužáci po 25 letech. L.
Mnoho z nás to má tak že mu zaměstnání na výběr nedává. Pokud v okolí není práce a člověk živí rodinu tak to plně chápu.Luděk Musil píše:Musím se Petra zastat. Jeho zaměstnání mu, bohužel, na výběr moc nedává. L.
Teepee píše:.. a třeba zakáží srazy aut nad 20 let věku.
.. no vždyť jo, já bych se tomu ani nedivil, okurky musejí růst rovný, jablka kulatý, to ekovýpalný je taky důsledek jejich chorobné mysli...Jelen píše:Treba zakazi auta nad 10 let veku.
Já bych uvítal nějaké málo známé (alespoň pro mě) pivoRaduz píše:Teepee píše:.. a třeba zakáží srazy aut nad 20 let věku... no vždyť jo, já bych se tomu ani nedivil, okurky musejí růst rovný, jablka kulatý, to ekovýpalný je taky důsledek jejich chorobné mysli...Jelen píše:Treba zakazi auta nad 10 let veku.![]()
...ale dost OT pojďme se bavit o srazu....
...by mě třeba zajímalo jaký se bude brát pivko? To co přivezl Vašek z Brna na zimní sraz bylo chutné a v květnu by nemuselo býti tak podchlazané