Anebo tě bude muset ubytovat u sebe a tvé vozy nechat stát před svým domempanthymaeus píše:balu píše:a pokud mě vyhodí rodiče z domu, bude to na tebe!
044ky jsou fakt Euro2? Já měl za to, že 1? Nějak se v těch ekonesmyslech nevyznám.
Moderátor: Moderátoři
Anebo tě bude muset ubytovat u sebe a tvé vozy nechat stát před svým domempanthymaeus píše:balu píše:a pokud mě vyhodí rodiče z domu, bude to na tebe!
Nevím které přesně, ale jistě vím, že se platí poplatek 3000Kč, což je na odrazení příliś málo...Luky píše:Anebo tě bude muset ubytovat u sebe a tvé vozy nechat stát před svým domempanthymaeus píše:balu píše:a pokud mě vyhodí rodiče z domu, bude to na tebe!
044ky jsou fakt Euro2? Já měl za to, že 1? Nějak se v těch ekonesmyslech nevyznám.
Uff ... tak to tam už ani volat nemusím ... jsem zachráněn ... snad ... . L.panthymaeus píše:Kdo tam volal a kdo jí jede prohlédnout? Už mě někdo stihl předběhnout :/
(vypadá to, že mě možná někdo zachrání... )
Luďku,hodně štěstí,ať Ti to vyjde... Je to úplně stejnej,jako jsem kupoval toto pondělí jáLuděk Musil píše:Když to zejtra klapne, tak se také stanu majitelem skifu
http://auto.bazos.cz/inzerat/32724912/R ... n-skif.php
Cena je velmi podobnáLuděk Musil píše:Petře ... pro info ... kolik jsi dal Ty?