Moderátor: Moderátoři
Ja bych rekl, ze problem bude hore. Avtovaz proste o nas trh nestoji a hotovo, vic v tom nebude. Proc se na to uz oficialne nevylakli, je asi jedina zbyvajici zahadaFOMA píše:Když to tak čtu, si říkám co je to z dobu ve které žiju? v čem je chyba? prostě tomuto já vážně nerozumím....s takovou budu mít 2111 asi ještě dalších 10 let...Granta Sport se nepčítá, že bude dovážena do EU.....Kalina 2 vázne na homologaci použitého média v klimatizaci(už půl roku!!!). Ne, tohle vážně nedávám!!! Prostě Lada v ČR/SR chčije proti větru a nejspíš jí to vůbec nevadí. Slova marketing a management, prosperita, inovace apd. jsou jí naprosto cizí...![]()
Tuto vetu som vzdy bral s humorom a nadhladom, kym som si to nevyskusal na vlastnej kozimirozv píše:LADA je jediná automobilka, kde ty musíš presiedčať predajcu, že to auto naozaj chceš kúpiť ... (aspoň na západ od UA hraníc)
Jo, taky jsem si na tuhle větu opět vzpoměl.mirozv píše:LADA je jediná automobilka, kde ty musíš presiedčať predajcu, že to auto naozaj chceš kúpiť ... (aspoň na západ od UA hraníc)