Moderátor: Moderátoři
dveře hliník. takže asi oprava tekutým kovem nebo čímTak hlavně aby ty fleky na prahu a dveřích byly fakt špína
Systém pohonu shodný s Nivou. Jen je to ovládané jednou pákou. Redukci má.absence redukční převodovky. L.
Musím říct, že me ani ne. Na druhou stranu nejsem nijak zatíženej na žádnou značku. Koupím cokoliv, co je funkční a nění to vyhlášená kasička.Pre toto auto mam odmala slabost.
mě se taky líbí. opravdová klasika. samo jedině s V8tak se mi dlouhou dobu líbil Range Rover Classic
Majo nejsi jedinej, já mam pro Vika taky olejMajo píše:no dobre... ale preco TD? Ci kvoli tomu oleju co som Ti nasyslil?
protože benziny LR vpodstatě neumí a serou se. Praskají bloky a já nevím co všechno lehá...no dobre... ale preco TD?
Jasný, naopak. Niva asi dá víc.ale Niva by to snad taky dala, nebo ne.
Na Nivu to cenou nemá, ale jinak obecně jsou díly na LR levné. Levnější jak na Nissana...Asi by mi bylo líto peněz za ND
Je to přímovstřik, takže by to mělo olej lépe papat....Majo nejsi jedinej, já mam pro Vika taky olej
Dorazili jsme kolem deváte večer. Nemam zatím žádnou fotku.inzerát byl vymazán, tak Viku nahod foto