ten podvozok nemas strieknuty niecim ako je na tej mojej novej karoserii? To vyzera taky extremne odolny asfalt, len ta farba, no neviem

Moderátor: Moderátoři
To nie len u Lady, ale u vsetkeho co je z 1mm plechuzigulman píše:U lady plati zasada.Jakmile narazis na rez tak ji okamzite odstran a zamaluj.Pokud budes chvili cekat tak se pak muzes divit i usima.Jeden den se to zda v pohode a druhe den uz je to skrz.
jakmile dodělám kastli tak sem ten gumovej nesmysl chtěl nahradit hadicí a pustit to někam níž.. protože tamama to teče i na převodovku řízení a tak.. už se mi ito tam celí loupe..zigulman píše:z motoroveho prostoru jak je odtok z mezisteny(je tam motor steracu) Voda tekla na spojkove valec a kolem neho se mi dostavala dovnitr pod koberec.Stacilo trosku vyhnout to odtokove gumove koleno jinym smerem
s tou hadicí mě to napadlo kdysi když mi někdo radil ať si na odkapávač přebytečnýho paliva z karbecu dám hadičku a vyvedu to pod auto.. ale ještě an jedno se nestalo..dmatej píše:Jo, tu hadici jsem už u někoho viděl. Není špatnej nápad.
Ziguman: dík, snad si to budu pamatovat. Už jsem se dlouho pod nohy nedíval