vysoušení podlah

Moderátor: Moderátoři

Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

lepsi napad je tu rez obrusit a potom niecim kvalitnym natriet, laminovat, no :roll: to by si mohol dopadnut, ze ked sa pozries odspodu tak tam jedneho dna bude cez dieru vidno uz len laminat :(

ten podvozok nemas strieknuty niecim ako je na tej mojej novej karoserii? To vyzera taky extremne odolny asfalt, len ta farba, no neviem :?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Nene, zkusim to někdy vyfotit aspoň mobilem. Vypadá to, jako hnědá barva, ale ta by na Tlumexu stopro popraskala. Tohle drží a drží to dobře. Vypadá to, že gumoasfalt chrání podvozek před vodou a tohle chrání gumoasfalt před šutříkama.

Jinak to laminování.... byl to jen extrémní nápad, podstatný je, aby se pod to už nic nedostalo. Teď si nejsem jistej, jestli nakonec spíš shora neobrousim tu podlahu až na ten gumoasfalt, co je zespoda - proto píšu o kuriozitě :D
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
zigulman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zigulman »

U lady plati zasada.Jakmile narazis na rez tak ji okamzite odstran a zamaluj.Pokud budes chvili cekat tak se pak muzes divit i usima.Jeden den se to zda v pohode a druhe den uz je to skrz.
Mrkni po pricine,me to kdysi zatikalo z motoroveho prostoru jak je odtok z mezisteny(je tam motor steracu) Voda tekla na spojkove valec a kolem neho se mi dostavala dovnitr pod koberec.Stacilo trosku vyhnout to odtokove gumove koleno jinym smerem.Jestli tam mas mokro tak vytahni ty koberce i tu zvukovou izolaci(je jak houba a drzi se to v ni)
a jezdi treba bez toho nez to vysusis.Pak je dobre to peclive obrousit a zatrit zakladovkou.Ja mam cele vnitrek natreny jednou silnou sedou pruznou hmotou(neco jako body) a pak jeste jednou vrstvou BODY s odstupem jednoho tydne.Na tom mam isover a origos gumove koberec 2105 a na tom jeste normalni zatezak a na tom jeste kobercove podlozky ktere v pripade navlhnuti (v desti a zime) vytahuju a nechavam uschnout mimo auto.
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani :-)
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

zigulman píše:U lady plati zasada.Jakmile narazis na rez tak ji okamzite odstran a zamaluj.Pokud budes chvili cekat tak se pak muzes divit i usima.Jeden den se to zda v pohode a druhe den uz je to skrz.
To nie len u Lady, ale u vsetkeho co je z 1mm plechu :wink:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

zigulman píše:z motoroveho prostoru jak je odtok z mezisteny(je tam motor steracu) Voda tekla na spojkove valec a kolem neho se mi dostavala dovnitr pod koberec.Stacilo trosku vyhnout to odtokove gumove koleno jinym smerem
jakmile dodělám kastli tak sem ten gumovej nesmysl chtěl nahradit hadicí a pustit to někam níž.. protože tamama to teče i na převodovku řízení a tak.. už se mi ito tam celí loupe.. :roll:
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Jo, tu hadici jsem už u někoho viděl. Není špatnej nápad.

Ziguman: dík, snad si to budu pamatovat. Už jsem se dlouho pod nohy nedíval :-(
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

dmatej píše:Jo, tu hadici jsem už u někoho viděl. Není špatnej nápad.

Ziguman: dík, snad si to budu pamatovat. Už jsem se dlouho pod nohy nedíval :-(
s tou hadicí mě to napadlo kdysi když mi někdo radil ať si na odkapávač přebytečnýho paliva z karbecu dám hadičku a vyvedu to pod auto.. ale ještě an jedno se nestalo.. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“