Někdo nám ten gulášek udělat musel .... Vendy to statečně zvládla, rovněž si to jako my všichni užila a v počtu vypitých piv má páté nejlepší skóre (o jedno pivko za Marťasem)Michal Ltm píše: Koukám, byla i paní Vašátorová
Co se týká piva, mrzí mne, že jsem se nechal zlomit a vzal nakonec bečku plnou. Kdybych trval na svém původním propočtu, bylo by to akorát. Celkové skore je 72 vypitých dvanáctek, 5 jich skončilo nikdo neví kde (asi odkap) a 23 jich zbylo. Naštěstí se mi je podařilo udat ... ufff... Kdyby ovšem přijeli všichni, piva by bylo akorát
Velký obdiv má u mě Marťas. I když se dal po minulém flámu dohromady až v sobotu večer, neváhal, sednul do auta a přijel. To chce opravdu velkou kuráž a já mu tímto děkuji za pěkný důkaz našeho opravdového kamarádství (myslím nás všech zúčastněných ).
Ještě jednou díky:
- Crocodilovi za úchylný nápad a zázemí v prasečáku , rovněž za "vrácení se do lavic" aneb škola hrou
- Radůzovi za domluvení úchvatné exkurze a odvoz první půlky účastníků (Vendy si jízdu v Nivě velmi užívala)
- JmJ za návštěvu a odvoz druhé půlky účastníků exkurze
- Laďušovi za úchvatné hlášky (když si dám na záda to betonový koryto, bude ze mě neprůstřelná želva ), atp.
- Adamovi za náš dovoz/odvoz, supermanovskou náladu, atp.
- K-L za návštěvu
- Pavlíkovi za návštěvu
- Veverkovi za návštěvu
- a teď mi řekněte, na koho ta moje hlava dubová ještě zapomněla
Na fotky se chystám teď, tak vydržte