K čemu by mě byla? No přece k posouzení její relevance, resp. důvěryhodnosti onoho zdroje. Když to nechceš psát veřejně, tak OK. Můžeš klidně do SZ.
No a jestli se bojíš uvést zdroj, tak to taky o něčem vypovídá. Jenom potom poněkud nechápu, proč se nás tady vlastně ptáš, když evidentně máš nějaké informace nebo třeba taky
informace odjinud, kterým notabene zjevně věříš víc, jak našim odpovědím.
Ale dělej, jak myslíš. Já se shodou okolností s mnoha lidmi z blízkého okolí p. Národy a možná že i přímo s ním relativně brzy uvidím osobně, takže si výšeuvedený výrok mohu ověřit přímo u pramene.

Jelikož ale znám minulá jednání, tak to vidím na jasné dementi.
Už vidím, jak Simca Chambord, Borgward Isabella, nebo Volha s epesním plastovým kolečkem v blatníku, dovrtaným autem a milionama trubek a hadic je pořád dobově původní.
A tím, že jsi svůj příspěvek vymazal, jsi případné pochybnosti některých lidí jen a jen podpořil. Ale neboj. Já mám onen příspěvek, stejně jako jiné, archivovaný, takže o nic nejde.
musketyr - čtvrtek 9. leden 2014, 20:09 píše:Nechci se přít ale bylo mi zděleno toto:Co se týká LPG, byť to bylo dlouho předmětem sporů, tak stanovisko FKHV i AČR je jasné - slovy Ing.P.Národy t.č. prezidenta FKHV: "Jedná se o úpravu ... se testovat může"
Jak dalece to platí nevím, ale byl bych nerad kdyby nyní pana inženýra uháněla horda pravověrných veteránistů.
M.:S
Mám to celé bez teček, ale když to tady nechceš mít. Co jednou napíšeš, už zpět nevezmeš...
--------------------
Vašku, však tam (nebo poblíž) taky Mušketýr onu informaci podle mne získal. Ale jak už jsem psal. Brzy si ji osobně ověřím. Pokud by byla náhodou potvrzena, čemuž nevěřím, bylo by to velmi zajímavé, neboť by byla v příkrém rozporu s jejich vlastními, ještě loni uváděnými, výstupy, takže jsem na reakci oněch lidí opravdu zvědavý.