expresvykup.cz
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
expresvykup.cz
Zdravim má někdo zkušenosti s těmito ?: Mi napsal dnes na seata email : Dobrý den,
reaguji tímto na váš inzerát (Seat ibiza), zveřejněný na:
http://auto.bazos.cz/inzerat/30591287/Seat-ibiza.php , rád bych vám učinil seriózní nabídku na odkoupení Vámi inzerovaného vozu.
Jsme společnost zabývající se převážně exportem vozů do východní Evropy. Výhodou pro vás je, že za váš vůz přebíráme veškeré právní záruky.
Zajistíme za vás veškeré formality s odhlášením vozu, přijedeme k vám a celý obchod uskutečníme i třeba týž den.
Peníze za vůz vyplatíme ihned na místě v hotovosti.
Odpadnou vám starosti s potenciálními zájemci kteří na vašem voze hledají pouze chyby aby dosáhli snížení ceny,
ale i když slevu nakonec "vyhádají" vy stále za svůj vůz ručíte a riskujete případnou reklamaci.
To pouze za předpokladu, že se vám obchod podaří dotáhnout do konce.
Na tento e-mail reagujte prosím pouze za předpokladu ochoty výrazné úpravy kupní ceny (slevy), výměnou za rychlost,
seriózní jednání a ostatní, výše popsané výhody.
Na rozdíl od velkých autobazarů částku kterou vám nabídneme snažíme se aby jste je také skutečně dostal.
Děkuji za váš čas, přeji hezký den a budu se těšit na případnou spolupráci
Dominik Novotný
expresvykup.cz (jestli to nejsou podvodníci nebo nějací vykukové.
reaguji tímto na váš inzerát (Seat ibiza), zveřejněný na:
http://auto.bazos.cz/inzerat/30591287/Seat-ibiza.php , rád bych vám učinil seriózní nabídku na odkoupení Vámi inzerovaného vozu.
Jsme společnost zabývající se převážně exportem vozů do východní Evropy. Výhodou pro vás je, že za váš vůz přebíráme veškeré právní záruky.
Zajistíme za vás veškeré formality s odhlášením vozu, přijedeme k vám a celý obchod uskutečníme i třeba týž den.
Peníze za vůz vyplatíme ihned na místě v hotovosti.
Odpadnou vám starosti s potenciálními zájemci kteří na vašem voze hledají pouze chyby aby dosáhli snížení ceny,
ale i když slevu nakonec "vyhádají" vy stále za svůj vůz ručíte a riskujete případnou reklamaci.
To pouze za předpokladu, že se vám obchod podaří dotáhnout do konce.
Na tento e-mail reagujte prosím pouze za předpokladu ochoty výrazné úpravy kupní ceny (slevy), výměnou za rychlost,
seriózní jednání a ostatní, výše popsané výhody.
Na rozdíl od velkých autobazarů částku kterou vám nabídneme snažíme se aby jste je také skutečně dostal.
Děkuji za váš čas, přeji hezký den a budu se těšit na případnou spolupráci
Dominik Novotný
expresvykup.cz (jestli to nejsou podvodníci nebo nějací vykukové.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Re: expresvykup.cz
Zkušenost nemám, ale již mi psaly taky.Věta:"Na tento e-mail reagujte prosím pouze za předpokladu ochoty výrazné úpravy kupní ceny (slevy)" hovoří za vše.Nabídly mi 20% z prodejní ceny!
Zoufalci co asi občas někoho uženou.Upřímě lituji prodejce co jim na to skočí.Nejsem tak zoufalý, abych jim na to přistoupil.
Mušketýr
Zoufalci co asi občas někoho uženou.Upřímě lituji prodejce co jim na to skočí.Nejsem tak zoufalý, abych jim na to přistoupil.
Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
také jsem to obdržel ale dle mého názoru jsou to překupnící kteří nedaj ani polovinu prodejní ceny za kterou to člověk nabízí
Také mi psali .... na jejich větu "Na tento e-mail reagujte prosím pouze za předpokladu ochoty výrazné úpravy kupní ceny (slevy)" jsem jim odpověděl dlouhým emailem a několikero body proč je poslat do pr..*, což jsem v závěru i (slušně) udělal. Překupníky nebrat!
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
tvl to musí být fakt zoufalci, chtít přeprodávat takovej krumpl s hodnotou limitně se blížící nule
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
-
- Kontaktovat uživatele:
prej krumpl si přečti co jsem na tom udělal a co k tomu dávám a kola bych prodal za 4000,jináč díky za rady na expresvykup neodpověděl ..ale už mi teď kupec napsal jeden tak jsem zvědavej 

lada 21044 1700i
-
- Kontaktovat uživatele:
jenze je to furt jenom seat, to je jako fiat, alfa,...modely starsi 10ti let jsou extremne narocne na udrzbu, do te doby jsou narocne jen nadprumerne...byla rec o hodnote jako takove, ne kolik staly opravy. To ostatne pri koupi je nutne vedet dopredu, navic zrovna tyto modely seatu obsadily v poruchovosti tri posledni mista, pred nimi byl s naskokem favorit. Mel sem tu "cest" v tomto voze jezdit a to jiz po "faceliftu", stalo to tehdy par korun ale jak rikam - to se rychle spravilo na opravachzigul01 píše:prej krumpl si přečti co jsem na tom udělal a co k tomu dávám a kola bych prodal za 4000

Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Já jsem jim napsal
"dobrý den, ano, souhlasím, auto vám prodám. Obratem prosím přivezte nový mercedes třídy E, samozřejmě platím hotově, ale na oplátku očekávám 50 procent slevu. A ještě sháním byt na Václaváku stejným způsobem".
Za měsíc příšlo
"chápu vás"

"dobrý den, ano, souhlasím, auto vám prodám. Obratem prosím přivezte nový mercedes třídy E, samozřejmě platím hotově, ale na oplátku očekávám 50 procent slevu. A ještě sháním byt na Václaváku stejným způsobem".
Za měsíc příšlo
"chápu vás"

zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
-
- Kontaktovat uživatele:

lada 21044 1700i
To Tě sice šlechtí ale, je mi to líto, obávám se že to stejně nikdo neocení, resp. se to na ceně projeví naprosto minimálně - narozdíl od platný stk na dva roky, tak je u takovýho verku nejdůležitejší položka. Přeji úspěšný prodej.zigul01 píše:prej krumpl si přečti co jsem na tom udělal a co k tomu dávám a kola bych prodal za 4000,jináč díky za rady na expresvykup neodpověděl ..ale už mi teď kupec napsal jeden tak jsem zvědavej
21113 >>> 21113 >>> 21113
Tak už tomu nerozumím. Jednou žigul01 píše že to je supr auto a co na tom udělal a pak zase je to krám ,že to ani nechce, tak jak to tedy je ?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch

- ger007
- Kontaktovat uživatele:
to zalezi, jak auto zrovna jede, a jak sa majitel vyspal, jo a taky ci je plna nadrz alebo ni :_D
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

детские игрушки
A hlavne poloha mesiacov Jupitera Io a Europy.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Myslis na jejich poloze vzhledem k discovery nebo k monolitu?Cory píše:A hlavne poloha mesiacov Jupitera Io a Europy.
Btw me pisi pravidelne taky. Krom prvniho emailu to hlasim na spamcop.
VAZ 2104 1.3 1989