Cory píše:... motor klasika 1,6 mpi E5 s el. pedalom plynu...
Což mi přivádí na otázku, kolik to má psaných kW, koní, oslů, velryb ... L.JmJ píše:... silnejsi motor...
Moderátor: Moderátoři
Cory píše:... motor klasika 1,6 mpi E5 s el. pedalom plynu...
Což mi přivádí na otázku, kolik to má psaných kW, koní, oslů, velryb ... L.JmJ píše:... silnejsi motor...
Pěkné, slušivé parametryCory píše:... . Ma to 72kw(98koní) a 145Nm/4000ot. ...
Cory píše:Inak, čo sa týka správania sa k zákazníkovi, tak tentokrát 1*. Zmenil som totiž predajnu. Ochota, rychlosť a ústretovosť im nie su cudzie. Hned po dovezení som nechal spraviť nástrek spodku a dutín, kým to bolo čisté.
Sakra veď máme polovicu decembra/prosinca to už Vám nevedeli doviesť modernizovanú Prioru Lux s novým interierom, + novými sedadlami, +2 bočnými airbagmi, 1.6L 106 koní, +ESP, +tempomat, +zadné LED svetlá, +atď. proste restalingovanú Prioru, ktorej prvé dodávky do show-roomov v Rusku započali začiatkom októbra/říjen 2013 ?!?Cory píše:Povodne som chcel čiernu, ale som rád, že som zohnal aspon bielu Ono to totiž vôbec nebolo lahké. Chudinka Priora sa poprevážala EDIT: K-L, chces sa povoziť? Pod kolesami? Náhodou, tie disky ma aj novy facelift. Hned ako som ich videl, tak som siel pozerat, ci to nebude facelift s novym interierom Ale nebol
Cakal som aj, no dockal som sa inej. Viac menej mi to ani nevadi, ved z toho sa nestrielaVazko píše:Oki jasne.
Ja som len čakal, že budete prvý v polovici decembra s restailingovou Priorou. Nič viac - nič menej.
Tak nech dobre slúži.