Srazy se konají ve velkých městech po celé republice, já v Ostravě určitě nebudu chybět.
R.I.P, Odpočívej v pokoji.

Moderátor: Moderátoři
Mno, ve vsi ucte (k tobe), ale nenech se strhnout davovym silenstvim. Umrelo spousta lidi, kteri lidske spolecnosti opravdu neco dali a pro ktere si ani myslenku neztratil.Atex píše:Buď prosím smazat téma, nebo STUPIDNÍ příspěvek "sevamana". To snad není možné, co to je za blbce!
Musím říct, že bych se bez odletujících kusů laminátu, zkrabacených karbonových folií a žehlicích prken na kufru obešel. Ta desetina lidí, co to dělá tak, aby to vypadalo k světu, podle mně neobjevila ameriku shlédnutím tohoto filmu.Yellow01 píše:Troufnu si tvrdit, že kdyby nebyla série Rychle a zběsile, tak by se v ČR i po celém světe věnovala tuningu tak maximálně jedna desetina lidí, co se mu od roku 2001 věnují.
Jako taky jsem přemýšlel, jestli to byl přínos pozitivní nebo negativníMarťas píše:Musím říct, že bych se bez odletujících kusů laminátu, zkrabacených karbonových folií a žehlicích prken na kufru obešel. Ta desetina lidí, co to dělá tak, aby to vypadalo k světu, podle mně neobjevila ameriku shlédnutím tohoto filmu.Yellow01 píše:Troufnu si tvrdit, že kdyby nebyla série Rychle a zběsile, tak by se v ČR i po celém světe věnovala tuningu tak maximálně jedna desetina lidí, co se mu od roku 2001 věnují.
Zajímavé. Proč?Majo píše:... obdobna tema tam skoncila podobne zle.
...