Takto si to Martine představuješ ? Priora v garáži a 2101 nastartovanávodis píše:A jo vlastně, tak šup na špalky a pěkně celoročně s 2101 jako kdysi!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Takto si to Martine představuješ ? Priora v garáži a 2101 nastartovanávodis píše:A jo vlastně, tak šup na špalky a pěkně celoročně s 2101 jako kdysi!!
Zadna zavada? Vymlacena rok stara baterie po tydnu stani tedy neni zavada?valda1971 píše:Dnes Priora absolvovala II. garančku o žádných závadách jsem nevěděl a servis (co hledal ???) také nic nenašelZaplatil jsem práci a výměnu 4 litrů oleje (kam je nacpali ?), no ještě mne to bude čekat pžíští rok kvůli záruce.,... Celková suma 2.307,Kč
Pro 2101, kterou s dnešní sněžením už asi bude čekat zazimování jsem do 7leté baterie koupil "AmpérPlus", Kamarádi jsou spokojeni, já mám z dřívějška zkušenost s ještě sovětským produktem "Mečta-Super", tak snad to bude OK
Jen 3Luděk Musil píše:Pche! U mě na chalupě bývá pravidelně v úterý a o víkendu na cca 50 metrech 3 lady.
Ano, dvě moje a jedna sousedova, jinak v celý dědině není jediná Lada. Další "odjela" před cca 1,5 rokem do kovošrotu a to byla velmi pěkná červená 2103.Jakub Metelka píše:Jen 3![]()
![]()
To samé zjištění proběhlo před nedávnem taky u mě. V těch čepičkách se to celý ohýbá, takže je podle mě jen otázkou času, kdy to tam začne praskatvalda1971 píše:nové zapalovací kabely, trochu mne rozladila délka, hlavně od cívky k rozdělovači - mohl být delší.:
No právě - radost byla veliká a pak to trochu zklamání....vodis píše:Je to výroba sdělano v cccp, koupeno ještě za socíku v Mototechně.