Maťkova 21044 - Uršula (krabica od bot)
Moderátor: Moderátoři
Re: Maťkova 21044 - Uršula (krabica od bot)
A ještě k tomu všemu my Tommel zapomněl od Maja přivézt náhon tachometru. To musel být opravdu vystresovaný 

Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Za to muže Majo, jak jel jen pár metru Gerovim autem, tak byl tak vystresovaný, že mně ten náhon zapoměl dát 

Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska

to nedava energiu nie len icku, mam pocit, ze celemu interieru a neviem comu vsetkemu. Neviem presne ako to mas spojene, ale hladal by som chybu na vstupe alebo vystupe z poistkovky(snad nie v samotnej poistkovke), niekde musi byt prechodovy odpor ako svina, ked sa tam straca permanente okolo 1V.
Vasku: Sorry, fakt ma to mrzi, uz Ti to posielam pol roka a ked to konecne mam, tak na to zabudnem. Fakt toho bolo okolo toho auta(a nielen toho) nejak moc na jeden den
Vasku: Sorry, fakt ma to mrzi, uz Ti to posielam pol roka a ked to konecne mam, tak na to zabudnem. Fakt toho bolo okolo toho auta(a nielen toho) nejak moc na jeden den

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- MartasBrno
Maťo, nic proti, ale toto jsou přesně ti případi, kvůli kterým se dějí neštěstí a kvůli kterým jsou ladisti za idioty a problémové jedince. Nerad bych dával návod, ale myslím, že by tě měla hlídka poslat na českou STK, aby ti vyprášili kožich. Vůbec nenavrhuju exkomunikaci a potupné sejmutí LadaKlubí nálepky z auta... Koukni se do zrcadla.
ale zas by som to nebral az tak tragicky, ja mam doma podobne vraky, nevie sa o tom len preto ze to nikomu nepoziciavam 
Proste je to taky rozpracovany projekt vo faze testovania a je tam hodne veci, ktore treba este dotiahnut. Ale mnoho serioviek je na tom ovela ovela horsie a som asi divny ale za hanburobiace zigule povazujem rozchniapane seriovky s nenastavenymi ventilmi, hrkotajucimi vyfukmi a vlecucimi sa na cele dlhej kolony len preto lebo, vsak ideme na spotrebu alebo aby sa to nahodou pri prekroceni 3000otacok nezadrelo

Proste je to taky rozpracovany projekt vo faze testovania a je tam hodne veci, ktore treba este dotiahnut. Ale mnoho serioviek je na tom ovela ovela horsie a som asi divny ale za hanburobiace zigule povazujem rozchniapane seriovky s nenastavenymi ventilmi, hrkotajucimi vyfukmi a vlecucimi sa na cele dlhej kolony len preto lebo, vsak ideme na spotrebu alebo aby sa to nahodou pri prekroceni 3000otacok nezadrelo
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Panthymaeus (Honza)
- Kontaktovat uživatele:
Viděl bych to podobně, jen tedy mě udivila ta netěsnost plynové hadice a že je ochoten podobné auto půjčit...Majo píše:ale zas by som to nebral az tak tragicky, ja mam doma podobne vraky, nevie sa o tom len preto ze to nikomu nepoziciavam

otec: Vaz 2102 (1978, 1.2, 4q), Vaz 2104 (1988, 1.3, 4q), Škoda Octavia 1U (2004, 1.9 PD, 6q)
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG)
panthymaeus@gmail.com
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG)
panthymaeus@gmail.com
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ta netěstnost lpg je jen při tankováni, chce to opravit trubku od plnícího hrdla a bude to ok, při jízdě v pohodě nic neuniká, rozhodně to vidím stejně jako Majo, příště aby tady někteří tolik neprožívali stav Maťova auta tak radši nic nenapíšu, já to bral jako výlet s nádechem adrenalinu
rozhodně jsem jel s horšíma žigulíkama, tady u toho sem sám věděl že je to ve fázi stavby, takže budou určité nedostatky
já náhodou tomuto projektu fandím, chce to dotáhnout do konce a bude to fajn auto 

Chatka 12 forever

- ger007
- Kontaktovat uživatele:
to martas: jakoze tam nefunguje par veci, hned by si to poslal do sortu ?? dovolim si tvrdit ze tomu autu technicky nic moc neni a ked ma na stk cuchal tym cuchometrom na plyn nenasiel ziadny unik, to ze rezonuje vyfuk a ze to dobija divoko, o tom sa vie a mam aj ine starosti ako sa valat od rana do vecera, pokial auto, brzdi jazdi a svieti neni dovod ho neposlat na cestu. Moje auto je OK, kazdy nech sa pozre na svoje auto a povie si uprimne ze je to perfekt stroj, ja napriklad menim capy kazdych 50tkm kto zvas to robi ?? kazdy na to jebe az kym nezacnu buchat, to same z brzdami, vymenim ich aj ked su este OK, kto z vas to spravi?? ze tam niekde nieco klepe ??? ja spavam dobre, v zrkadle vidim sam seba a nebojim sa s tym autom ist hned teraz na stk, neprejde asi uplne bez straty kiticky, ale prejde. Martas neuraz sa ale pozri na svoje strojovne 

Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

детские игрушки
LADA !

детские игрушки
- MartasBrno
Nemyslím to zle, jen si to vemte: Fáze stavby to evidentně už být nemá, když se s tím jezdí takové štreky.
Majo, ty taky nejsi normální
Ber to s humorem, souhlasím s tvým názorem jak jsi ho napsal, je to rozumný pohled.
Panthy, tvoje první věta je přesně o tom. Naprosto. A neboj, Maťo se nemá čeho leknout, zná mě už nějaký ten pátek
Ne, do šrotu ne, to bych nikdy neřekl, jen bys to měl opravit dřív, než to vyjede na silnici
Však jo, moje stroje taky mají chyby, ale žádná neznamená disfunkci. A není jich příliš naráz. To je právě ten rozdíl. Není potřeba být hrdina, menit neco predcasne, stačí mít věci v pořádku - ikdyž to stojí práci a ne vždy se to daří docela.
No, přeju hodně času a teplého počasí nám všem, ať se daří
aspoň od jara, nedá-li zima jinak 
Majo, ty taky nejsi normální

Panthy, tvoje první věta je přesně o tom. Naprosto. A neboj, Maťo se nemá čeho leknout, zná mě už nějaký ten pátek

Ne, do šrotu ne, to bych nikdy neřekl, jen bys to měl opravit dřív, než to vyjede na silnici

Však jo, moje stroje taky mají chyby, ale žádná neznamená disfunkci. A není jich příliš naráz. To je právě ten rozdíl. Není potřeba být hrdina, menit neco predcasne, stačí mít věci v pořádku - ikdyž to stojí práci a ne vždy se to daří docela.
No, přeju hodně času a teplého počasí nám všem, ať se daří

- ger007
- Kontaktovat uživatele:
tommel ma poprosil ci by som mu auto nepozical aj ked je v stave akom je, vedel plus minus do coho ide, su veci ktore sa tam musia doriest, 300km v kuse neni ziadna streka, za 2,5 na najazdil 1000km co to je, hlavne nebol nikde kde by sa nenasli ND na dany stroj, problem piskajucich brzd vyrieseny dotiahnutim lanka rucky ktore bolo povolene, aby si mohli sadnut nove pakny, v ziadnom pripade auto neohrozuje premavku ani nic podobne....
napisane to bolo sice tak ze to vypada jak keby auto drzalo pokope len lak, no nech si to kazdy prebere, v principe mi je jedno co si o tom kto mysli...
predcasne nic nemenim, menim vtedy ako knizka kaze, ked dana soucat dosiahne svojich limitov, na ktore bola stanovena,
auto uz dobija, krasne 13,9 na baterke, palubak ukazuje stabilne 13,1 nechcite vedet v com bola zahada....
napisane to bolo sice tak ze to vypada jak keby auto drzalo pokope len lak, no nech si to kazdy prebere, v principe mi je jedno co si o tom kto mysli...
predcasne nic nemenim, menim vtedy ako knizka kaze, ked dana soucat dosiahne svojich limitov, na ktore bola stanovena,
auto uz dobija, krasne 13,9 na baterke, palubak ukazuje stabilne 13,1 nechcite vedet v com bola zahada....
LADA !

детские игрушки
LADA !

детские игрушки
v com? nejaky pajkovany kablovy spoj? 

- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědavej čim to bylo
rozhodně když by to auto bylo tak zlé, tak bych to Maťovi vrátil hned po pár minutách už v Brně a nevozil bych se na tom ještě další 2 dni
jsem rád že jsem se mohl odvézt za 9l plynu ! Rozhodně jsem nejel nějak extra pomalu, takže spotřeba super. 

Chatka 12 forever

V pohoděMajo píše:Vasku: Sorry, fakt ma to mrzi, uz Ti to posielam pol roka a ked to konecne mam, tak na to zabudnem. Fakt toho bolo okolo toho auta(a nielen toho) nejak moc na jeden den

Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
motorova kostra, povoleny kabel, na tuto kostru je ukostrene aj Icko takze stacilo gola sadou dotiahnut a tramtararaaa, inac vsetky pajkovane spoje nahradili profi spojovaky, vymenil som pol na baterke, preventivne aj baterku ... a potom len myslienka ze aha toto som nedotahoval a baaaaaaaach bolo to ono
LADA !

детские игрушки
LADA !

детские игрушки
profi spojovacky? aj jaj, nechcem vediet co to je