Rači néger007 píše:![]()
, no mam to komentovat ?

rači né = radši ne
Moderátor: Moderátoři
Rači néger007 píše:![]()
, no mam to komentovat ?
Co na to říct, snad jen:Tommel píše:No jak začít, začalo to nevinně že jsem chtěl pujčit dobré auto na cestu k Majovi, které jede za rozumnou spotřebu LPG, Ger se nabidl s tim že auto zle dobiji, jinak dojede v pohodě a bez problému !Mno začalo to už u Gera když jsem s autem chtěl vyrazit, vypadavala ta patice no nasadila se a auto jelo, no už doma jsem volal že je problem a auto nejde zamčit, no nakonec misto normalniho třisknuti stačilo třisknout tak že div nevypadlo okno a auto šlo zamčit
, samozřejmě dle palubaku zlé dobijeni, takže do kufru naložit 2 baterky a altik na připadnou výměnu, včera ráno jsem vyrazil k Majovi, cestou dobijeni dle palubaku 10,9-13,9voltu, cestou misto radia jsem poslouchal rezonujici motor o karoserii, vyfuk o převodovku, skřipajici brzdy, pár km před Zvolenem auto začlo držet volnoběh střidavě 500-3000ot, ale po par km se to zase umoudřilo, no dorazil jsem k Majovi a začlo se opravovat, prvně seřidit dveře aby šli nějak normalně zavirat, potom přivařit výfuk aby cestou neodpadl, potom tedy přišel na řadu altik, ovšem při měření se ukázalo, že auto normalně DOBIJI a že bude chyba někde jinde. No cesta domu byla zajimava v tom, že auto začlo na volnoběh vypinat plyn, takže cestou jsem snad 500x slyšel relatko jak zaplo a vyplo plyn. Kolem Bučovic auto začlo škubat a držet střidavě volnoběh 500-3500ot, toto bylo celé dnešni ráno až cestou do Brna, při čerpání lpg mě pumpař oznamil že unika plyn ! Tak se podivam pod auto a okolo trubky ktera vede z nadrže syčel plyn ven, ale asi jen je špatná těstnost u ventilu. No nakonec auto zkončilo v tunelu, ta patice mě opravdu nenapadla, hlavně když vedle mě seděla vystresovaná mamka kterou jsem vezl k doktorovi. Takže ještě jednou díky Luďkovi za odtah
v tom tunelu jsem měl sto chuti Gera uškrtit za to jaké ma fajn auto
![]()
No závěrem najetých skoro 800km byl opravdový zážitek
tedy jsem zvědav co se ještě přihodí cestou jak pojedu auto vrátit
Nepřipomíná mi to náhodou hlášku jednoho známého herce ze známé komedieJmJ píše:... na tohle jsem asi fakt uz moc stary ...
jsi se v nedeli/pondeli dival do noci na TV, ze?Luděk Musil píše:Nepřipomíná mi to náhodou hlášku jednoho známého herce ze známé komedieJmJ píše:... na tohle jsem asi fakt uz moc stary ...![]()
L.
PS: Mel Gibson/Smrtonosná zbraň