Tak mi skoro přijde, že je u novějších lad lepší koupit olítanou plečku, která sice bude třeba orezlá, sto tisíc na hrbu a bude třeba povyměňovat nějaký spotřební díly, ale díky většímu nájezdu různý mouchy vychytal už první majitel převážně v záruce a potom je auto relativně spolehlivý, byť parádu neudělá, než krásný zachovalý auto s minimálním nájezdem, který si ale ty mouchy začne odbývat jakmile se s ním začne trochu víc jezdit. Prostě zase obráceně než u ostatních značekJmJ píše:zelvotron píše:Hm tak ta časová dilatace se opravdu potvrdila, prý nivy rok výroby 2014 v prodeji: http://www.lada.czzelvotron píše:V tom případě to vysvětluje jedině nějaká nahodilá dilatace prostoru nebo co, na ladakrámě to možný je, i když jsem vždy myslel že tam je jen dilatace v čase.
ot nehroť, tohle je stejně takový kecací téma
Tak to je myslim uplne definitivni tecka za tim nasim pripadem.
Btw nechce nekdo 2111? Evidentne ma nejlepsi leta a bude jen mladnout
Tak kolik to žere?!
Moderátor: Moderátoři
Re: Tak kolik to žere?!
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Jo a žere mi to pořád kolem 7 litrů abych se taky vyjádřil k tématu
Ano, jiz jsem vse vychytal, takze pude. Behem cca 2 - 4 mesicu. Uz si muzete delat zalusk. Napr. kastle je ve velmi solidnim stavu. Predem rikam, ze cena asi nebude uplne lidova. Dostane i peknou vybavu. Dvoje plechace se zimnim obutim, uplne nove nejete letni obuti a tak podobne .zelvotron píše:
Tak mi skoro přijde, že je u novějších lad lepší koupit olítanou plečku, která sice bude třeba orezlá, sto tisíc na hrbu a bude třeba povyměňovat nějaký spotřební díly, ale díky většímu nájezdu různý mouchy vychytal už první majitel převážně v záruce a potom je auto relativně spolehlivý, byť parádu neudělá, než krásný zachovalý auto s minimálním nájezdem, který si ale ty mouchy začne odbývat jakmile se s ním začne trochu víc jezdit. Prostě zase obráceně než u ostatních značek
VAZ 2104 1.3 1989
Já už mám také vychytáno, ke spokojenosti, až na tu spotřebu, měsíčně spálím průměrně 60 litrů, místo třeba 50, to je 120 litrů ročně zbytečně navíc, vše jsem povyměňoval a už nevím co, tak to neřeším, pouze měřím... Aspoň že se to tváří spolehlivě.
Přichází zima a tak se přidá znovu ještě tento faktor.
Když jedu sám, beru raději Káčko
Přichází zima a tak se přidá znovu ještě tento faktor.
Když jedu sám, beru raději Káčko
Dodge Avenger 2.0 VVT
Tak já to tedy beru šéfe. Potřebuji spolehlivé auto do kterého naskládám aspoň metr dřevaAno, jiz jsem vse vychytal, takze pude. Behem cca 2 - 4 mesicu. Uz si muzete delat zalusk. Napr. kastle je ve velmi solidnim stavu. Predem rikam, ze cena asi nebude uplne lidova. Dostane i peknou vybavu. Dvoje plechace se zimnim obutim, uplne nove nejete letni obuti a tak podobne .
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
tavri, a diagnostiku jsi zkoušel? Přijde mi, že je to dost velká spotřeba, aby už někde něco nahlásila ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
nezkoušel, nabídku jsem dostal, ale zatím jsem ji nevyužil
Dodge Avenger 2.0 VVT
Ha ! Hodina Syrael udeřila !JmJ píše:takze pude
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
vidis to, akorat sem se vratil z hradu eee ze saloonudvk píše:Ha ! Hodina Syrael udeřila !JmJ píše:takze pude
zakoupil jsem si pytlik podzemnice olejne a v podstate mam vybrano. melo by to klapnout, takze to mozna pujde rychleji, nez sem cekal
VAZ 2104 1.3 1989
wow, takovy zajem mozna uz vecer sepisu inzerat, a udelam fotky dulezitych mist, takze se budes moc rozmyslet. i kdyz si myslim, ze z te prvni ceny uplne odvazany nebudes. sak uvidisžež píše:Tak já to tedy beru šéfe. Potřebuji spolehlivé auto do kterého naskládám aspoň metr dřevaAno, jiz jsem vse vychytal, takze pude. Behem cca 2 - 4 mesicu. Uz si muzete delat zalusk. Napr. kastle je ve velmi solidnim stavu. Predem rikam, ze cena asi nebude uplne lidova. Dostane i peknou vybavu. Dvoje plechace se zimnim obutim, uplne nove nejete letni obuti a tak podobne .
ovsem bylo by pekne, ze bych ti vratil skrtici klapku
VAZ 2104 1.3 1989
Tak mam takovy silny pocit, ze se nam tady rysuje dalsi zradce.
Jako vklidku, JmJ má pořád ještě starou dobrou 2104
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Díky páteční jízdě po natankování, kdy se mi zázrakem nikdo nemotal v cestě a jel jsem plynule dle svého 90 byl průměr 5,2 k dnešku 5,4. Ale pořád to tak není.......
- Přílohy
-
- P1130093.JPG (25.73 KiB) Zobrazeno 1042 x
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
aktuálně 8,45 l/100 km (52,05 l na 615,8 km) smíšený provoz.
Dodge Avenger 2.0 VVT
Už jsi nějak zkalibroval to počítadlo km?