Maximalny uhol vytocenia prednych kolies
Moderátor: Moderátoři
Maximalny uhol vytocenia prednych kolies
Aky je maximalny uhol vytocenia kolies na Nive, vnutorneho a vnkajsieho kolesa ? Res co znesu vonkajsie klby v kolesach. Dakujem
Re: Maximalny uhol vytocenia prednych kolies
zmerat ti to mozem ked tak zajtra, ale uhol nie je limitovany homoklbmi ale riadenim. ked odpojim riadenie, koleso ide este vytocit cca o 5cm(resp aj o viac oproti bezservovemu riadeniu)
ked tak skus upresnit co presne chces zmerat
ked tak skus upresnit co presne chces zmerat
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Odpajat to nemusis len to zmeraj
Ako dostal si sa ktomu. Staci ked mi zmeras vzialenost(merane na okraji disku ako je rafik) vytoceneho disku od roviny (ked je koleso v priamom smere), plus priemer disku aby som vedel vypocitat aky uhol to robi. Dik
neskoro ale predsa.
nemam na aute kolesa takze som meral vzdialenost krycieho plechu kotuca od spodnej casti vnutorneho blatnika. Ten plech ma polomer 18cm a priblizuje/vzdaluje sa od blatnika takisto 18cm(takze polovica 9cm je vytocenie do jednej strany). To je u nivy so servom. Bezservova je rovnaka ako zigulacka co je asi 1cm na tomto polomere menej. Staci tak?
nemam na aute kolesa takze som meral vzdialenost krycieho plechu kotuca od spodnej casti vnutorneho blatnika. Ten plech ma polomer 18cm a priblizuje/vzdaluje sa od blatnika takisto 18cm(takze polovica 9cm je vytocenie do jednej strany). To je u nivy so servom. Bezservova je rovnaka ako zigulacka co je asi 1cm na tomto polomere menej. Staci tak?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
To nebol zly napad, ten plech tam mam.... tak ze od stredu 9cm na lubovolnu stranu.... takze na kolese to bude este viacej...no uvidime, dik
to by ma zaujimalo, co spekulujes
NA traktor , dakujem za info
Tak som tu opat. Cas pokrocil. Stara niva a podla literatury uhly. Vnutorne koleso 32st vonkajsie 26st.
Da sa niekde zistit ako to ma nova niva? Nema niekto papier z geometrie? Zaujima ma o kolko viac by to slo vytocit.
Da sa niekde zistit ako to ma nova niva? Nema niekto papier z geometrie? Zaujima ma o kolko viac by to slo vytocit.