Jenže já mám psát bakalářku a ne čumět do LADAklubuLuděk Musil píše:A o to mi šloJelen píše:Luďku, teď jsi mě fakt rozesmál....
... trochu se odreagovat od zakaboněné oblohy s občasnou srážkou a šedí pracovního dne při pořizování faktur. L.
![Guy with axe :axe:](./images/smilies/icon_axe.gif)
Moderátor: Moderátoři
Jenže já mám psát bakalářku a ne čumět do LADAklubuLuděk Musil píše:A o to mi šloJelen píše:Luďku, teď jsi mě fakt rozesmál....
... trochu se odreagovat od zakaboněné oblohy s občasnou srážkou a šedí pracovního dne při pořizování faktur. L.
Tak to máš fakt blbýTeepee píše:Jenže já mám psát bakalářku a ne čumět do LADAklubuLuděk Musil píše:A o to mi šloJelen píše:Luďku, teď jsi mě fakt rozesmál....
To si raději nechám vysvětlit co jsou TA letadla transferovaná a netransferovaná.Luděk Musil píše:Tak to máš fakt blbýTeepee píše:Jenže já mám psát bakalářku a ne čumět do LADAklubu![]()
![]()
, dej si jednoho
Ano, naštěstí trpím jen tím prvním, pár dní abstinence a pak tu člověk nadělá takovouhle pasekuLuděk Musil píše:Petře: obě nemoci - jak "čumět do Ladaklubu" takjsou silně návykové a již po několika dávkách můžeme mluvit o (někdy i totální) závislosti
.
A léčení je složité ba až nemožné. L.
A Lukymu slibujeme, že tady ty dvě stránky prázdnýho tlachání odmáznemeTeepee píše:Ano, naštěstí trpím jen tím prvním, pár dní abstinence a pak tu člověk nadělá takovouhle pasekuLuděk Musil píše:Petře: obě nemoci - jak "čumět do Ladaklubu" takjsou silně návykové a již po několika dávkách můžeme mluvit o (někdy i totální) závislosti
.
A léčení je složité ba až nemožné. L.
![]()
![]()
![]()
![]()
Však to říkám to od začátku, že tomu měl dát normální jméno - Maruna. A bylo by to bez debat.Vašátor píše:Luky píše v NĚKOLIKA příspěvcích jméno "MARINA", načež tu asi nikdo neumí pořádně číst a nakonec z toho vznikne tolik dohadů ... Nechápu
![]()
Končím, jdu chvíli tvořit a pak hurá na třídní schůzky. Mazání hospodské debaty se meze nekladou a jak pravil jeden oranžový klasik: Hlavně že je hlínaTeepee píše:Marína je takový to na Lipně, nebo krém na ruce. Zkrátka to není žádný jméno, ale název věci. Ale může se jmenovat Maruna a tak se ptám proč?Vašátor píše:Maruna? Já teda viděl "Marina"![]()
![]()
Přesně - Peace broJelen píše:Hlavně easy, bratře
Luky píše:Maruna ve mně evokuje českou vesnickou ženštinu okolo 50 let, navíc to je hovorová, chcete-li familierní, verze původního jména.... Kdežto Marina je vcelku běžné ruské ženské jméno ...