Tapatalk
Moderátor: Moderátoři
Re: Tapatalk
o jee
ad sekajici prohlizec na tablete: sekaji se vsechny prohlizece? zkousel si jine nez ten vychozi? zkus operu, ff ci cert vi co za kramy jeste jsou.
ad tapatalk: pokud to na forum nekdo schopny naroubuje, tak to tu bude. ja se ani nedival co a jak je treba, poslednich par mesicu se ve volnem case pocitacim strojum temer nevenuju. mam jednak zdravotni potize (umysovanou ruku) a druhak me sice programovani bavi, ale v praci si to uziju az az. takze na me se nedivejte. opet davam vyzvu, ze pokud se najde nekdo kdo UMI php, mysql a neni to idiot, ktery pred tim, nez to rozrvrta, si neudela zalohu, tak se muze do spravy fora smele pustit.
ad ios vs droid atd: nejsem fanatik ani do jednoho, delal sem snad se vsim, droid mi vyhovuje.
ad samsung: mam maly smartphone on smasungu s dnes uz starym droidem. jede uz 3.5 roku, mam druhou baterii, stara je asi na 2/3 kapacity. telefon je celou dobu uzivan na cca 8 hodin odchozich hovoru mesicne, mnozstvi prichozich hovoru bude podobne. zatim stale jede, nevykazuje zadne mechanicke zavady. ale posrat se muze vsechno. je to jenom telefon.
ad sekajici prohlizec na tablete: sekaji se vsechny prohlizece? zkousel si jine nez ten vychozi? zkus operu, ff ci cert vi co za kramy jeste jsou.
ad tapatalk: pokud to na forum nekdo schopny naroubuje, tak to tu bude. ja se ani nedival co a jak je treba, poslednich par mesicu se ve volnem case pocitacim strojum temer nevenuju. mam jednak zdravotni potize (umysovanou ruku) a druhak me sice programovani bavi, ale v praci si to uziju az az. takze na me se nedivejte. opet davam vyzvu, ze pokud se najde nekdo kdo UMI php, mysql a neni to idiot, ktery pred tim, nez to rozrvrta, si neudela zalohu, tak se muze do spravy fora smele pustit.
ad ios vs droid atd: nejsem fanatik ani do jednoho, delal sem snad se vsim, droid mi vyhovuje.
ad samsung: mam maly smartphone on smasungu s dnes uz starym droidem. jede uz 3.5 roku, mam druhou baterii, stara je asi na 2/3 kapacity. telefon je celou dobu uzivan na cca 8 hodin odchozich hovoru mesicne, mnozstvi prichozich hovoru bude podobne. zatim stale jede, nevykazuje zadne mechanicke zavady. ale posrat se muze vsechno. je to jenom telefon.
VAZ 2104 1.3 1989
ale pendrek jadra.Raduz píše:hm, chrom, i opera, nejlíp v tom jede ten origo prohlížeč, asi málo jader
spadne znamena ze proste zmizi, ci co? a pada na vsech webech, nebo jen na foru, nebo ako?
zkousel si tam dosta novsi firmware?
VAZ 2104 1.3 1989
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Zkus mu nasypat oříšky ... . L.Raduz píše:.... asi málo jader
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
forum ještě jde, ale čím víc obrázku třeba bazoš.cz tak se kousne a nehne se ani v před a kolikrát nechce ani zpět po chvíli vyskočí hláška že prohlížeč přestal reagovat a nabídka počkat nebo ukončit
sám mám málo, ořechovicu tu já rádLuděk Musil píše:Zkus mu nasypat oříšky ... . L.Raduz píše:.... asi málo jader
®; Člen LKCS
Raduz píše:forum ještě jde, ale čím víc obrázku třeba bazoš.cz tak se kousne a nehne se ani v před a kolikrát nechce ani zpět po chvíli vyskočí hláška že prohlížeč přestal reagovat a nabídka počkat nebo ukončit
sám mám málo, ořechovicu tu já rádLuděk Musil píše:Zkus mu nasypat oříšky ... . L.Raduz píše:.... asi málo jader
a co ze to je za tabletu?
VAZ 2104 1.3 1989
emgeton consul 8; 16Gb; android4;
asi zkusím zaruční servis jestli nemaj nějaký lepší firmware
®; Člen LKCS
reklamace by asi nebylo od veci. nebo muzes zkusit do toho narva notvsi fw sam.Raduz píše:emgeton consul 8; 16Gb; android4;
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
Já už samsunga nikdy nechci vidět .. jeste buď nokii nebo sony,ale teď jedině iphona už si brousím zoubky na iphone 5.. Raduz zkus youtube a brouzdat po netu jak se to dělá. To u iphonu zkoušel poprvé jailbreak a nahrát vetsi ios . No řeknu ti to byl zážitek trvalo mi to skoro den
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
zigul01 je trochu mimo.
A Radúzi na servis kašli. Je to Android a jeho vlastností je, že používáním se prostě zaseká. Bohužel. Obnov tablet do továrního nastavení. Vše se smaže, aplikace nainstaluješ znova (jen ty co opravdu používáš) a bude zas nějakou dobu běhat dobře.
A Radúzi na servis kašli. Je to Android a jeho vlastností je, že používáním se prostě zaseká. Bohužel. Obnov tablet do továrního nastavení. Vše se smaže, aplikace nainstaluješ znova (jen ty co opravdu používáš) a bude zas nějakou dobu běhat dobře.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
mceza píše:zigul01 je trochu mimo.
to sou mi tedy moudra no, super stabilni to neni, ale brat to jako vlastnost, to snad neee
ono hodne zalezi i na tom, kdo ten android predelaval k obrazu svemu. treba zrovna samsung to ma docela vyladene. lenovo na ideapadu je na tom o neco hur.
VAZ 2104 1.3 1989
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Samsung, že to má vyladěné? jejich TouchWiz je jedna z nejhorších nadstaveb. Mobilní telefon, který má čtyřjádrový procesor a seká se jak blázen je u Samsungu naprosto běžná věc.
A ano, u Androidu to je prostě vlastnost. Celý Android je v dnešní podobě nehorázný bastl zbastlený aby tak nějak fungoval. Přehnané HW nároky, nevyzpytatelné chování a do toho všeho grafické nastavby výrobců telefonů (TouchWiz, Sense), kteří to zbastlí ještě víc...
Ale to už je na jinou diskuzi, kterou určitě nějaký zodpovědný moderátor vytvoří
A ano, u Androidu to je prostě vlastnost. Celý Android je v dnešní podobě nehorázný bastl zbastlený aby tak nějak fungoval. Přehnané HW nároky, nevyzpytatelné chování a do toho všeho grafické nastavby výrobců telefonů (TouchWiz, Sense), kteří to zbastlí ještě víc...
Ale to už je na jinou diskuzi, kterou určitě nějaký zodpovědný moderátor vytvoří
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
-
- Kontaktovat uživatele:
já a mimo? určitě ne jen pisu svuj nazor..A pro nahrani fmw noveho je na netu spousta návodů jak na to .Androida jsem u sveho samsungu neobnovoval ..
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
pravda jsem trpělivý, ale trvat to takto dlouho asi by letěl, zkusím tu záruku, v Počernicích je servis proto jsem šel do consula, mám to kousekzigul01 píše:... trvalo mi to skoro den
®; Člen LKCS