V anketach kolejní sítě ZČU bylo dycky speciální klikátko pro FAV. Tak tady by to holt chtělo něco pro Mcezu Ostatně, co vlastně studuje?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Jako co studuju já? No přece tu nejprestižnější školu v mém oboru v ČR. A to je taky důvod, proč stále studuju, někdo si řekl, že když nechá prolýzt někoho, jako jsem já, tak už nebou tak prestižní
No jestli ono to nebude něco jako FAV, podle toho, jak tu píšeš
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
mne zase samsung apod s androidama pfuj pliv pliv ,zapalit.. Samsunga s androidem mel po prve a naposled po zaruce odejde mobil a to je kvalita??! tak sunka
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
no platit za tapatalk? já sem stahoval 4. a byla zdarma, ale jak jsem již výše psal na tabletu se mi prohlížeč seká, takže u mně to bude problém v hartweru
Takhle to řeknu. Jak jsem psal měl jsem androida a výkonnej mobil a sekal se mi nehorazne a čím to bylo no androidem, mám o polovinu vykonejsi iphone 4s a ani jednou se mi nesekl a to potvrdí každý kdo s tím má zkušenosti. jináč taptalk je dobrá aplikačka. Ano jsou i jiné ,dřív byl symbian a ios pak prisel android ,který je podle mne oničem
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!