Nedalo mi to a take sem pohledal.zelvotron píše:Sem si to našel a přemýšlím, jestli vytahovat dva roky starou diskuzi z jinýho serveru není trochu podpásovka... no ale došel sem k závěru, že asi není. Člověk, když něco napíše na internet by tak nějak měl počítat s tím, že se mu to může (nějaký rejpal ) kdykoliv vrátitRoman píše:Neda mi to trochu si zavrtat. Nevyzera titul Ing. lepsie ako Mgr., alebo Bc.? Preco ho nepouzivas? Citujem jednu tvoju odpoved z ineho fora:Marek píše:Jsem, už od června. Ale tak nějak je mi to k ničemu, protože ve školství nepracuju (a kdo ví, zda vůbec ještě někdy budu - a kdo ví, zda vlastně ještě vůbec chci). Měl bych nastoupit navazující magisterské - zápis mám 9.9. na fakultě fyziky, chemie a odborného vzdělávání, ale rozmýšlím, zda nastoupím. Pokud ano, pak jedině proto, že zkratka Mgr. vypadá poněkud lépe než Bc., jiný důvod to mít nebude.
V nové práci jsem časově dost vytížený, musím se hodně a hodně učit a vzdělávat, abych to mohl dělat a firmě byl k něčemu dobrý. Proto si myslím, že na nějaké další studium (navíc tak trochu zbytečné) už nemusí být čas (a chuť).
"A s titulem inženýra elektro v oboru aplikovaná automatizace - na to jsi zapomněl."
Mame tohle zapotrebi?