vysoušení podlah

Moderátor: Moderátoři

Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

ctiráde díky za kladnou odpověď.. :wink:

žigulmane na tom co říkáš asi něco bude no.. :roll: budu muset zapálit závity a popřemýšlet.. samozřejmě ža by se mohlo sušit jen když se pojede..

no a jak chcete sušit zadní podlahy??. a teplota sušení nebude nijak velká.. dráty by nebyli do klubíčka.. byli by jen volně ložene v nějakem sledu ( I I I I I I ).. taky sem počítal se zapojením ješťě jedné baterky ( :roll: ).. :? :? :?
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

no a jak chcete sušit zadní podlahy??
ale my je nechceme susit:)

Mozna by ti jednoduse pomohla elektricka decka, ktero pouzivaj ridici kamionu, aby si neposkodili vejce..jen ji dat na zem.a neposkodis si ploutve..
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

Acibuk píše: ale my je nechceme susit:)
vim že si rád čvachtáš... :lol: :lol: :lol:
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Little Red Riding Hood píše:
Ale ocom tu tocis keby mam fotak tak hned zajtra ti to cvaknem. Normalne plastove alebo gumove (komu co lepsie vyhovuje) vanicky. V pripade ze sa ti bude zdat ze je tam uz riadne jazero tak to vyberes a vylejes vodu ale to sa este ani raz nestalo. A to trochu co okolo navhlne tym ze davas nohy na pedale tak to kurenie hravo zvladne.
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

Trevor píše:
Little Red Riding Hood píše:
Ale ocom tu tocis keby mam fotak tak hned zajtra ti to cvaknem. Normalne plastove alebo gumove (komu co lepsie vyhovuje) vanicky. V pripade ze sa ti bude zdat ze je tam uz riadne jazero tak to vyberes a vylejes vodu ale to sa este ani raz nestalo. A to trochu co okolo navhlne tym ze davas nohy na pedale tak to kurenie hravo zvladne.

Musim nesouhlasit. Nedavno jsem se vratil z Jeseniku, snehu vsude tri pr..vyviteco.. ze sjezdovky se vsichni nahrnou dovnitr, snehu plny auto, pak kdyz me jeste PČR vytlačila do prikopu, stacilo otevrit dvere a pul tuny snehu bylo v aute. Vysousel jsem to celou cestu Bruntal-Praga. Ve predu ok ale zadek furt vlhkej. Myslim samozrejme zadni cast koberce :lol:
denis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis »

Elektrická dečka nemá dostatečná príkon, aby to odpařila-kdyby jo, upekla by ti prdel. :lol:
Odporový drát by sice šel ale:tak jak již bylo řečeno, musel by mít velký příko, což zatěžuje el. systém a muselo by to jet jen za jízdy. Druhá baterka je cipárna-musel bys ji dobíjet jinak by byla kantáre velmi svižně. Problém největší a zde neřešený je styk vody a toho odporového drátu-víme dobře co dokáže voda s kontakty elektriky v autech-elektrolýza by ti ty dráty odpařila před očima. Nehledě na nutnost větrání, co by to dělalo s nástřikem podlahy atd..... Myslím že toto nevyřešíš-kup si ty vaničky a prostě je vylívej, nebo občas hadrou vysuš dno.
Mitsubishi Colt 1,5GLX :-)
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

nebo se v aute nepochcavej :lol:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

hlavne ide o to aby tam boli naozaj "vanicky" a nie gumove koberceky. Ak niekto stale nechape: Vanicka je nieco take, co ma okraje, boky, ktore zabranuju aby z gumy voda jednoducho stiekla. Ja som ich dlho nevedel zohnat, ale uz druhu zimu si neviem vynachvalit. A na leto davam normalne koberceky, najma koli lepsiemu vzhladu...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Majo píše:hlavne ide o to aby tam boli naozaj "vanicky" a nie gumove koberceky. Ak niekto stale nechape: Vanicka je nieco take, co ma okraje, boky, ktore zabranuju aby z gumy voda jednoducho stiekla. Ja som ich dlho nevedel zohnat, ale uz druhu zimu si neviem vynachvalit. A na leto davam normalne koberceky, najma koli lepsiemu vzhladu...
Ja mam v aute klasicky gumovy koberecky jenom s takovym malinkatym okrajem. Jsou to tusim original z favorita. Uz tam byli, kdyz jsem auto koupil. Myslim, ze i v zime to staci. Vzdycky si oklepu boty a je to bez problemu. Tolik vody, aby to teklo kolem tam nenanesu.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

mne sa tam vojde myslim 5litrov s prehladom :D a vyzeraju uplne pohode nikako nekazia image nedelneho auta :D
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Majo píše:hlavne ide o to aby tam boli naozaj "vanicky" a nie gumove koberceky. Ak niekto stale nechape: Vanicka je nieco take, co ma okraje, boky, ktore zabranuju aby z gumy voda jednoducho stiekla. Ja som ich dlho nevedel zohnat, ale uz druhu zimu si neviem vynachvalit. A na leto davam normalne koberceky, najma koli lepsiemu vzhladu...
Presne tak

vanicka je vanicka a koberec je koberec ja tam mam vanicku ktora ma okraj vysoky 3cm :!:
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Ondra 07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra 07 »

čmelák píše:mne sa tam vojde myslim 5litrov s prehladom :D
Tak to ti vejde i na nekolik radnych ucurnuti vid... :lol:
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

Ondra 07 píše:
čmelák píše:mne sa tam vojde myslim 5litrov s prehladom :D
Tak to ti vejde i na nekolik radnych ucurnuti vid... :lol:
do kazdej rodiny
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Zato já mám pěknou kuriozitku. Mám na podvozku takovej hnědej nástřik přes tlumex, servisman říkal, že to viděl naposled za komančů a bylo to kurevsky drahý. Každopádně to mělo supr přínos, protože podlahy pořád drží - akorát u spolujezdce je kousek odloupnutej a je tam rezavej flek.

Jenže ouha, zvednu koberec a celá podlaha červená - u řidiče pořádně, u spolujezdce míň. Rezne to zvrchu. Přemejšlim, že to na jaře vysučim, obrousim rez a pak to zalaminuju. Myslíte, že je to dobrej nápad?
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

dmatej píše:Přemejšlim, že to na jaře vysučim, obrousim rez a pak to zalaminuju. Myslíte, že je to dobrej nápad?
No urcite. Koroze se musi zastavit! Ja s ni bojuju celej svuj zigulackej zivot. :x Po tom vysuseni je treba zabranit zatekani do auta. Musi se odstranit pricina, nejenom nasledek. Akorat to laminovani mi prijde zbytecny. Z Tveho prispevku chapu, ze to nemas skrz. Pak neni co laminovat.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“