vysoušení podlah
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
vysoušení podlah
co by ste říkaly na odporoví vysoušení podlah??.. dobrej či špatnej nápad.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
vysoušení polah (v autě) odporovím drátem.. prostě když budeš mít mokrý koberce(podlahy), tak to pustíš a ono to bude vysoušet a nebudeš mít v autě vlhko.. a nebude ti tolik korodovat podlaha.. 
jde mi hlavně o to jestli to půjde vůbec rozjet na 12V a jakej je názor na bezpečnost.
jako příklad: znáte vysoušeče bot?.. například jeden se jmenuje teplouš (teplo uš).. je to plastová schránka v ní je smotán odporoví drát.. zapojíš do zásuvky a hřeje..

jde mi hlavně o to jestli to půjde vůbec rozjet na 12V a jakej je názor na bezpečnost.
jako příklad: znáte vysoušeče bot?.. například jeden se jmenuje teplouš (teplo uš).. je to plastová schránka v ní je smotán odporoví drát.. zapojíš do zásuvky a hřeje..
Naposledy upravil(a) Little Red Riding Hood dne ned úno 26, 2006 13:42, celkem upraveno 1 x.
no na 12V by to fungovalo, v tom problem nevidim, ale ja osobne davam radsej prednost gumovym vanickam pod ktore nic nenatecie. A este dobre vyolejovanej podlahe 

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
myslim, ze je tu vic priorit, nez vysousec podlahy. treba mit napred v pohode podlahu /tim nechci na nikoho utocit:)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Myslim, ze jsou lepsi moznosti, jak zabranit korozi podlahy. A sice rovnou zamezit vniknuti vody nez ji pak slozite vysouset. Jak psal Majo pouzit gumovy vanicky a poradne naolejovat podlahu. Taky by chtelo zajistit, aby do auta nikudy nezatejkalo.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No asi preto ze nikto stym nema take velke problemy aby tam robili take divociny.
V aute su gumove vanicky ako sa kupilo a este v pohode pokila je to pod kobercom dobre urobene tak ziadne vykurovanie nepotrebujes.
Nakup medene truky a kolena zcinuj dokopy a urob si pod nohami podlahove kurenie ako napisal cmelo. Napojis to na na kurenie mas to
V aute su gumove vanicky ako sa kupilo a este v pohode pokila je to pod kobercom dobre urobene tak ziadne vykurovanie nepotrebujes.
Nakup medene truky a kolena zcinuj dokopy a urob si pod nohami podlahove kurenie ako napisal cmelo. Napojis to na na kurenie mas to

530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever

Expedicia Eesti 2010
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:

Něco takového jsem chtěl taky napsat.Tomáš píše:![]()
![]()
![]()
..nechci tě nějak odrazovat,ale nechápu...ne systém..ale jezdíte všichni opravdu v žigulovi ??....nevím jak vy,ale já i když mám v zimě našlapaný a koberec krycí je mokrej..tak jen otevřu dolní výparník u radiátoru...a za pár minut jízdy je sucho...pokud k tomu ještě pustím ventilátor..tak to vydržím jen chvíly...pač za chvíly by mě hořely nohy
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Re: vysoušení podlah
Asi je mi jasný co tím myslíš.Little Red Riding Hood píše:co by ste říkaly na odporoví vysoušení podlah??.. dobrej či špatnej nápad..
Úplně pod všemi vrstvami až na podlaze kondenzují páry.To (původní)čalounění,které tam je do sebe tu vlhkost nasákne a drží jí v sobě.A ty chceš toto udržet v suchu.
Je to tak?
Ctirad
Jo je to pekna myslenka,ale ma to nekolik (hodne) proti.
1) pokud jen smoce drat do nejake spiraly tak tou teplotou porusi ochrany nastrik podlahy.
2) aby to melo nejaky ucinek tak to musi opravdu dlouho nahrivat a je potreba udelat vetraci otvory aby ta para z pod kobercu mohla unikat do prostoru.
3) aby to mohlo nejak rozumne hrat tak to bude mit silenej prikon,no nevim,nechtel bych byt v kuzi te baterky.
Pokud ti auto stoji na ulici tak to nemuzes zapnout>
1) nenastartujes
2) para musi nekam unikat a zavrenyma oknama toho asi moc ven nevyleti a tak se u stropu opet zkondenzuje a v podobe kapek sleti opet dolu.
Neni lepsi prevence? Ja mam garaz a vzdy nechavam otevrene alespon stresni okno aby pripadna odparovana vlhkost mohla uniknout.Mam na podlaze 3 vrstvy gumoasfaltu a pravidelne odhrnuji koberce i s isoverem a kontroluji rukou vlhkost.Na povrchu koberce mam ze zatezaku udelane ctverecky pro nohy ( abych si nezaspinil hlavni koberec) a pokud je na nem snih tak ho snadno vytahnu a dam vedle auta a az je suchy tak ho opet vratim.
A HLAVNE NIKDE MI NIC NEZATIKA!!! proto asi uvazuj spis o prevenci
1) pokud jen smoce drat do nejake spiraly tak tou teplotou porusi ochrany nastrik podlahy.
2) aby to melo nejaky ucinek tak to musi opravdu dlouho nahrivat a je potreba udelat vetraci otvory aby ta para z pod kobercu mohla unikat do prostoru.
3) aby to mohlo nejak rozumne hrat tak to bude mit silenej prikon,no nevim,nechtel bych byt v kuzi te baterky.
Pokud ti auto stoji na ulici tak to nemuzes zapnout>
1) nenastartujes
2) para musi nekam unikat a zavrenyma oknama toho asi moc ven nevyleti a tak se u stropu opet zkondenzuje a v podobe kapek sleti opet dolu.
Neni lepsi prevence? Ja mam garaz a vzdy nechavam otevrene alespon stresni okno aby pripadna odparovana vlhkost mohla uniknout.Mam na podlaze 3 vrstvy gumoasfaltu a pravidelne odhrnuji koberce i s isoverem a kontroluji rukou vlhkost.Na povrchu koberce mam ze zatezaku udelane ctverecky pro nohy ( abych si nezaspinil hlavni koberec) a pokud je na nem snih tak ho snadno vytahnu a dam vedle auta a az je suchy tak ho opet vratim.
A HLAVNE NIKDE MI NIC NEZATIKA!!! proto asi uvazuj spis o prevenci

Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
2103 model 77 Bila pani

2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok