dandy píše:Luděk Musil píše:
Jsa v této záležitosti naprostý analfabet a nechtěje koupit nějaký úplný zgarb/shit/anšus/..., zajímalo by mě, co máte doma Vy, či co byste doporučili.
Uplatnění pouze na dofukování kol, profukování trysek, vzdušníků apod., semtam nějaký drobný nástřik dveří či vrat (karoserie lakovat nehodlám).
L.
Bol si zvedavý a na citované využitie to plne postačuje. Naviac japonská MAKITA je vyššia kvalita ako Bosch či kedysi Narex (na ten nedám dopustiť) a nechceš kupovať aušus. Ja napríklad nemám dobrú skúsenosť s elektronáradím Einhell, reklamoval som aj Bosch.
Položíme-li to takto - potom máš samozřejmě pravdu. To se omlouvám
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
.
Dnes jsem delší dobu pročítal různé materiály, manuály, specifikace. A taky různá připojitelná vzduchová zařízení. A tam jsem zjistil, že by se mi z toho mohlo něco doma hodit, kterýmžto pádem je potřeba většího množství vzduchu. A začínám být na (pomyslném) konci se zásobníkem 24 l. Proto to mé dilema co s tím.
Na začátku dne byla prostá idea: než dělat doma kompresor - bude lehčí si nějaký jednoduchý stroj koupit. Nyní je pozdní večer a jsem na tom hůř než ráno. Hůř v tom, že nevím, jestli mám koupit to menší nebo radši to větší, o značce ani nemluvím.
Současná nabídka trhu je na značkách Extol, Schepech, Gude, Einhell, Sharks, Hecht, Airstar, a další. Parametrově (občas i tvarově) je to téměř jedna a ta samá mašina, takže opravdu nevím... . L.