Laďuša píše:Strava ducha byla upřednostněna před stravou těla. Středa večer KMP.
Od kolika? Od šesti?
Moderátor: Moderátoři
Laďuša píše:Strava ducha byla upřednostněna před stravou těla. Středa večer KMP.
Dobře. Dal jsem vědět i Davidovi, měl by se ukázat.Laďuša píše:Jarda tušim řikal od pěti, no já to stejně stihnu až spíš dýl, spíš dýl dýl. Pokusim se co nejdřív, ale určo dorazim
Pozor, na té vaší prd-prd dráze se kupuje jízdenka přímo u strojvedoucího.dmatej píše:V 17:08 přijedu na hlavní nádraží v Plzni. Snad pochopím systém železniční dopravy dneška, vlakem jsem jel snad z hospody z Prahy, naposled
Né, vlastně vloni na vodě ...
Do mě včera vešlo 7 piv a dnes se cítím celkem dobře. Vítězdmatej píše:No, vyzkouším to holt někdy jindy. Aspoň jsem se projel Kalinou na Holýšov, fascinován, jak pěkně to auto svítí a nedělá při normálních rychlostech rámus
Jinak že se do mě vejdou 3 litry kofoly bez potřeby jí nějak vypustit, to bych do sebe neřekl
Sraz byl fajn, jen jste se neměli slézat jak švábi. Máš zajímavý repertoár.MacGyver píše:Dobré zjitění po dvou dnech . No trochu se omlouvám, že to bylo z mé strany takové trochu hektické a moc jsem se vám nevěnoval, příště se polepším. Abych řekl pravdu, ještě v pondělí jsem moc jsem nevěřil, že se takhle sejdeme. Kdy uděláme ten cyklosraz .
dmatej píše:No, my už jich prošoupali ...
Mě Martin upozornil den předem, ale na Tebe jsme nějak zapomněli ... ups ...