Ti by taky mohli vzít případné samolepky...Raduz píše:Chlapci a chalani, jede někdo z Prahy nebo nejbližšího okolí a má volné jedno místo pro osobu+bagáž ve voze?
důležité je pro mě návrat v neděli

Moderátor: Moderátoři
Ti by taky mohli vzít případné samolepky...Raduz píše:Chlapci a chalani, jede někdo z Prahy nebo nejbližšího okolí a má volné jedno místo pro osobu+bagáž ve voze?
důležité je pro mě návrat v neděli
Krokodýla vypustíš do vodyLuděk Musil píše:Já přijedu = 1x 21044, moje maličkost a jestli mi neklame paměť tak chce se mnou jet Krokodýl. L.
Jasne ... a v ten moment budeme mít celou Šíravu jen pro sebeCory píše:Krokodýla vypustíš do vodyLuděk Musil píše:Já přijedu = 1x 21044, moje maličkost a jestli mi neklame paměť tak chce se mnou jet Krokodýl. L.
Mno, jeden den potřebujeme na přesun na Dunajec. Potom další tři dny na sjíždění a k tomu všemu v sobotu v nějaký slušný čas dojet na Šíravu. Další den dovolené navíc si prostě vzít nemohu. Průser je, že to zatím vypadá na odjezd z Brna ve středu, což je mínus jeden den. Další průser je, že pro auto pak budu muset nejspíš stopem, což je další ztráta času. No jsem zvědav, kdy na Šíravu přijedeme. Zůstává tam někdo do pozdějších nedělních hodin, nebo (jako na všech srazech) všichni lidi zmizí už v neděli ráno. Hnát se na Šíravu na půl dne se mi dnes jaksi přestalo chtítdandy píše:Vašátor: treba ísť o dva dni skôr a máš po starostiach...