Moje provozní vozy jsou napsány jeden na firmu, kde pracuje táta, druhý na tátu. Na mě je napsán jen jen ten VAZ A přiznám se, že nemít jen jednu maličkou garáž pro jedno auto, jsem na tom taky daleko hůř
Ahoj, já jsem Martin, pocházím z Brna a mám taky žigula. Teda mám taky tři žiguly a Warana. A ještě pincka. Myslím, že se mnou není něco v pořádku. Můžete mi pomoci?
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
Jsem normální,vlastním pouze jedno auto(a tři motorky) oba naftožrouti ,kterými se občas pohybuji nejsou moje.....Naštěstí.Nafta,ble
Poslední dobou mi začíná hrozit vlastnictví nivy....no uvidíme jestli rozšířím pacientské v tomto kroužku
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Ano, jmenuji se Luděk, jsem majitelem tří Lad, felicie, Jawy a dvou bicyklů. Vím, že mi už není pomoci ... kde je moje lůžko a v kolik hodin je další terapie? L.
Ja som Cory, popri liečbe môžem robiť údržbára...vlastním Ladu, Feliciu, 2 Babetty, 2 Simsonov, 4 a pol bicykla, Zetor, Agzat, Vari (a dojací stroj - škoda, že nemá kolesá). V blízkej dobe plánujem znásobiť počet plachetníc
Nazdááár ! Já su Tomáš a su úplně normální. 2x UAZ 452, Octavia 1959, Octavia Combi 1965, bohužel již jen jedna Lada 044, Nissan Terrano II, Jawa 555. V ústavu se mi líbí, protože se zde konečně setkávám s podobně normálními lidmi jako já
Dobrý den, jmenuji se Václav, ale většinou se schovávám za přezdívkou Vašátor, což mojí rozdvojené osobnosti pomáhá přežít těžký, normální, život. V této léčebně se poprvé necítím tak strašně svázaný a nenormální, jsou tu pacienti se stejnou diagnózou, je to tu fajn. Já vozů zase tolik nemám, řekl bych tak normálně, ale doktoři si myslí něco jiného. V Brně doma v garáži mám Oranžádu 2101 + Virago 1100 + Jawu 250/559 + 1/3 Triumph GT6, venku Valentýna 2101 a Corsu 1.0, v Pardubicích v garáži Pepíka 2103, na dílně 1/3 Triumph GT6 + druhou třetinu na půdě. Prostě tak normálně.
Proč tu vlastně jsme?
Ahoj, jsem Martin a všichni o mně myslí, že jsem blázen. Ale jsem úplně normální a do žádného ústavu nepatřím! Mám jen 2101, 2106, 21061, 21044, Š1203 a pionýra.
Pane doktore, můžete všem ostatním vysvětlit, že je to normální?
Já jsem Honza, na mé léčení rezignovala už i manželka a jen tiše přihlíží. Ještě že je mým jediným uklidňujícím medikamentem omezený úložný prostor (ale co naplat již jsem minulý týden mé drahé sdělil jak zvětšit garáž ...). Tedy jsem vlastníkem Berlinga, Lady 2106, Fiata 600D, Felicie ročníků 1960,1961,1962,1963 v různém stavu oprav, Octávie combi ročníku 1968, dvou přívěsných vozíků, dvou jízdních kol a zahradního traktůrku. No a ještě mi říká pane služební Octávie 2.0 TDI CR. K tomu ještě patří tři půdy náhradních dílů neb jsem ještě k tomu sysel a jeden náhradní díl mi nestačí tak ho musím mít většinou 2-3x.