Výměna oleje odsátím
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna oleje odsátím
Nemaje chvílemi u voleb co dělat, zadíval jsem se do nabídkového časopisu léto-podzim 2012, kde nabízejí zahradní sekačky, traktůrky, sněžné frézy apod.
A narazil jsem na odsávačku oleje 1,5 l s metrovou hadicí za 300 kč a 4l s dvoumetrovou hadicí za 400 Kč. Čistě mechanická záležitost, nádobka, hadice, pumpička, vše v jednom, malé ... skladné ... vymyšlené, hotové . L.
A narazil jsem na odsávačku oleje 1,5 l s metrovou hadicí za 300 kč a 4l s dvoumetrovou hadicí za 400 Kč. Čistě mechanická záležitost, nádobka, hadice, pumpička, vše v jednom, malé ... skladné ... vymyšlené, hotové . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Re: Výměna oleje odsátím
Tak jsem zde našel vše co jsem hledal, jen vás poprosím o doplňující otázku, jaký olej lejete do diferáků a převodovek? myslím s jakým máte nejlepší zkušenosti, nobo je to jedno? Díky
PP80 převodovka a PP90H rozvodovka.
Přičemž 90H v převodovce nevadí, ale PP80 v difech ano...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
PP80 sice neznam, nicméně o olejích jsou tu mraky témat!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
JJ díky bza info, rozumím všemu a jdu nakupovat.
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
- MartasBrno
Dle návodu k obsluze a aktuální nabídky olejů. Jedna paní povídala nebrat, na historické jednorozsahové PP nakašlat. Ani původní olej není jednorozsahový.
Jsou to naprosto dostačující oleje pro naše ruské stroje, PP90 splňuje specifikaci API GL-4, a PP90H splňuje API GL-5!!!! Spíš jde o to když si někde auto cůcne vody při brodění a nemá vyvedené odvětrání diferenciálů a prevodovek výše, tak vznikne v difech kaše z vody a oleje... A pak nám tady majitelé nově koupených nivek od firem co je používají při práci v terénu ukazují co všechno vypouštějí z převodovek, difů, motorů... Vím o čem mluvím moje auto pracovalo u DIAMAMartasBrno píše:Dle návodu k obsluze a aktuální nabídky olejů. Jedna paní povídala nebrat, na historické jednorozsahové PP nakašlat. Ani původní olej není jednorozsahový.
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121