Blocky za benzin

(Já jsem postavil bábovičku a on mi ji zbořil, aneb volný ring pro lidi, kteří jsou ve při :-) )

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Křečík Barbuška
Příspěvky: 11033
Registrován: ned srp 29, 2004 09:01
Bydliště: Brno

Re: Blocky za benzin

Příspěvek od Křečík Barbuška »

A o tom to je.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Uživatelský avatar
jacek
Příspěvky: 799
Registrován: ned říj 03, 2010 13:21
Bydliště: Brno

Re: Blocky za benzin

Příspěvek od jacek »

:shock: :shock: :shock: Jsem zděšen, jak tu do sebe perete......

>Tyjo, nemůžu odolat. Snad to dočtete do konce. :-)
http://www.tomasrektor.cz/perversni-kra ... -milose-z/<

Dočetl jsem, howgh. Martine, ne všechno, co kdejaký pisoálek napíše, zvláště pak v dnešní době, stojí za to číst. Je to opravdu přesně ten hnůj, o kterém Zeman tak rád mluví u novinářů. A bohužel - zrovna tento článek to potvrzuje, neb "autor", pyšnící se dokonce doktorským titulem, sám perverzní, se snaží obviňovat z perverze jiné.

Mnoha lidem Zeman leží v žaludku a hystericky ho nenávidí z celé své duše jen proto, že oni se pubertálně nadchli pro polosenilního :oops: (pardon!) geronta (takhle přeci vždycky mládí označovalo starší, většinou levicové, politiky, že?). Už ten nonsens - Schwarzenberg coby pankáč :lol: :lol: Prostě zase někdo chtěl lidem bez zkušeností a bohužel ve většině bez minimálního politického rozhledu cosi podstrčit pod hezkou nálepkou za balíky peněz. No, a on ten vyfabrikovaný "idol mládeže", účelově zblblé z xichtoknihy (sorry) prostě ty volby pro...hrál. Za sebe, jenž politiku poměrně dost sleduje už přes 30 let, mohu říci, že jednoznačně zaslouženě. A to vycházím ne z osobních preferencí (volil jsem jinak), ale z věcného rozboru toho, co ovlivnilo voliče. Bohužel, výběr z dua Zeman-Schwarzenberg byl ne zcela dobrou nabídkou pro českou politiku. Jak pro voliče pravice, tak pro voliče levice. Za pozitivum na tom nacházím jen fakt, že se podařilo eliminovat Fischera.
Vrátím se k tomu nestydatě prasácky napsanému "článku" toho mentálního ubožáka. Myslíš si, že by se o "Karlovi" (náš Karel) :lol: , tedy o Schwarzenbergovi nedal lehce napsat při dostatečně kačením žaludku mnohem pikantnější, tedy urážlivější pamflet?

Mnozí se tady pravicově/levicově rozhořčujete, ale prosím prosím, teď máme dosud nejpravicovější vládu, která "levicově" zvyšuje daně, zadlužuje stát, dusí ekonomiku a pěstuje korupci. Takže buď tohle není pravice, nebo nám tady pravičáci po dvě desetiletí lžou. A copak ty zatím 3 (resp. 7) roků přineslo pěkného vám? A jakpak ta prolhaná, zlodějská a do značné míry nelegitimní cháska prospěla našemu státu a lidem? Prosím napište to tady, ale žádné ideologické pitomosti. Být "pravicovým voličem" je stejná blbost, jako být "levicovým voličem". Když mi někdo nabídne skromný, realistický, slušný a státu i všem občanům prospěšný program, klidně ho budu volit.

Prostě všechny tyhle emoce a hloupý fanatismus (hezky to předvedli V.Čáslavská a L.Svěrák v tv předvolební debatě) jsou k ničemu. K volbě má člověk přistupovat bez předsudky zatemněného mozku a s velmi chladnou hlavou. Volby nejsou o kravatě či motýlku, billboardech, nebo o tom, co kdovíkdo a proč píše někde na ynternetu. Uvědomme si, že síť sítí je nejen nespolehlivý zdroj, ale dnes i lehce politicky či jinak zneužitelný nástroj.

No a teď ještě do té vaší "zásadové" pranice tady - co prosímvás řešíte? Řežete se tady do krve pro hlouposti. Jsou podnikatelé a "podnikatelé", a že si v tom stát neudělá (lépe nechce udělat) pořádek, je jeho vina, a vina těch, kdo dali těmhle prýpolytykům své hlasy. Rozhořčovat se v tomhle současném právním i politickém prasečinci nad pár benzínovými bloky? Já vím, je to problém, aby si člověk zachoval vlastní důstojnost a mohl si říci, že žije poctivě, že. Pro naše nezlomné "pravičáky" k tomu mám volně formulovaný citát od pravicového guru V.Klause: "A co se za to dá koupit?" Tož včíl mudrujte, chlapci... Trochu úchylné ale je, když všichni denně vidíme a slyšíme, jak se nakládá s vybranými daněmi (pokud je vůbec stát dokáže vybrat) a penězi z EU, spílat tu někomu pro pár korun. Osobně bych to s účty asi nedělal, ale za 20 let podnikání (a 20 let předtím zaměstnání) jsem to bohatě poznal z obou stran. A jak už jsem napsal, když se stát chová jako nemorální zloděj a zlodějnu sám programově podporuje... Ať si to vyřeší každý sám. A "lidé pravé vůle" - ne abyste kurňa někdy podváděli! :mrgreen:

Aci - opona padá...odcházím :)
Odpovědět

Zpět na „Hádky“